Witaj! W trosce o lepszą ochronę danych i dostosowanie do zmian w prawie ochrony danych zmieniliśmy regulamin oraz politykę prywatności.   zrozumiałem i akceptuję

Poniżej możesz zapoznać się ze szczegółami. Polityka prywatności:

Definicje

1. Serwis: oznacza portal internetowy udostępniony w domenie internetowej pod adresem ino.online i pokrewnych tj. i-o.pl, ino24.pl, inowroclawianka.pl,
2. Administrator: oznacza firmę Ino-online Media, ul. Szczęśliwa 1, 88-100 Inowrocław, NIP: 556-181-85-16,
3. Ustawa: oznacza ustawę z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2011 r., Nr 203, poz. 1371 ze zm.),
4. Przez Adres IP rozumie się adres protokołu internetowego, stanowiącego informację mogącą identyfikować Użytkownika,
5. Dane Osobowe oznaczają dane osobowe w rozumieniu artykułu 6. Ustawy, udostępniane przez Użytkowników, gromadzone za pośrednictwem Serwisu i przetwarzane przez Administratora,
6. Użytkownik oznacza odwiedzającego i korzystajacego z Serwisu,
7. Serwisy Zewnętrzne: oznacza inne strony internetowe, które nie stanowią własności, ani nie są bezpośrednio powiązane z Serwisem,
8. Operatorem Hostingowym jest OVH Sp. z o.o., 54-402 Wrocław ul. Szkocka 5 lok. 1, REGON: 933029040 NIP: 899-25-20-556,
9. Polityka oznacza niniejszą Politykę Prywatności.


Informacje ogólne

Administrator oświadcza, że wszystkie dane zarejestrowanych Użytkowników są starannie zabezpieczone i przechowywane. Dane osobowe Użytkownika przetwarzane są zgodnie z udzielonymi przez niego zezwoleniem, a także w zgodzie z obowiązującymi przepisami prawa, w tym Ustawy oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną i rozporządzeniem Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679, dalej zwane RODO.

Osoba zarejestrowana w Serwisie akceptuje niniejszy regulamin, zgadza się na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie podanych przez siebie informacji przez Serwis w celach statystycznych i marketingowych zgodnie z Ustawą oraz ustawa z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną.


Zbieranie danych

W celu udoskonalania portalu i rozwoju na potrzeby Użytkowników, Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o Użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób:
- poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje,
- poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych plików cookie (tzw. "ciasteczek"),
- poprzez gromadzenie logów serwera www przez Operatora Hostingowego.


Udostępnianie danych

Dane podlegają udostępnieniu uprawnionym do tego podmiotom zewnętrznym wyłącznie za zgodą Administratora lub osób których te dane dotyczą, jeśli zachodzi podejrzenie przestępstwa. Dane umożliwiające identyfikację osoby fizycznej są udostępniane wyłączenie za zgodą tej osoby lub Administratora. Operator może mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez Serwis upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z żądania. Administrator nie przekazuje Danych Osobowych innym podmiotom. Dane Osobowe nie mogą obejmować "danych wrażliwych" w rozumieniu art. 27 ust. 1 Ustawy.

Użytkownik może w każdej chwili odwołać zgodę na przetwarzanie przez Administratora swoich Danych Osobowych, usunięcia w części lub całości udostępnionych danych, co może wiązać się z poważnym ograniczeniem lub uniemożliwieniem korzystania z całości lub części Serwisu. Szczegółowe regulacje w tym zakresie opisuje punkt "Informacje praktyczne związane z systemem logowania".

Podczas przetwarzania Danych Osobowych Użytkowników stosowane są zgodnie z wymaganiami ustawy i rozporządzeniem środki techniczne i organizacyjne, które mają na celu zabezpieczenie danych przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, przetwarzaniem z naruszeniem Ustawy oraz zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.


Informacja o plikach cookies

Serwis korzysta z plików cookies. Tzw. "ciasteczka" stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest Operator Hostingowy.

Pliki cookies wykorzystywane są w następujących celach:
- tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
- utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła,
- określania profilu użytkownika w celu wyświetlania mu dopasowanych materiałów w sieciach reklamowych, w szczególności sieci Google.

W ramach Serwisu stosowane są dwa główne rodzaje plików cookies: tzw. sesyjne oraz stałe. Cookies "sesyjne" są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). "Stałe" pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.

Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie w dziale ustawienia - sekcja prywatność. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików cookies. Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.

Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu mogą być wykorzystywane również przez współpracujących z Serwisem partnerów oraz przez zewnętrzne programy instalowane w postaci tzw. wtyczek np. społecznościowego serwisu Facebook.com lub innych.

Pliki cookie mogą być wykorzystane przez sieci reklamowe, w szczególności sieć Google, do wyświetlenia reklam dopasowanych do sposobu, w jaki użytkownik korzysta z Serwisu. W tym celu mogą zachować informację o ścieżce nawigacji użytkownika lub czasie pozostawania na danej stronie. W zakresie informacji o preferencjach użytkownika gromadzonych przez sieć reklamową Google użytkownik może przeglądać i edytować informacje wynikające z plików cookies przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/


Informacje praktyczne związane z systemem logowania

Użytkownik zobowiązany jest do ochrony swoich haseł dostępu do Serwisu przed dostępem do tego osób niepowołanych. Serwis nie udostępnia ani nie gromadzi hasła w niezakodowanej formie. W przypadku zagubienia hasła Serwis może przesłać nowe hasło wyłącznie na adres e-mail podany podczas rejestracji użytkownika Serwisu.

Administrator nie ponosi odpowiedzialności za brak dostępu do stron portalu wynikający z przyczyn niezależnych od portalu, błędy lub niekompletność przesyłania informacji przez użytkowników portalu, błędy i awarie powstałe w wyniku przerw w funkcjonowania portalu.

Serwis udostępnia możliwość dodawania komentarzy, zdjęć i innych informacji multimedialnych internautom, w szczególności osobom zarejestrowanym w Serwisie. Rejestracja użytkowników w Serwisie jest bezpłatna i nie pociąga za sobą żadnych zobowiązań finansowych. Korzystanie z Serwisu i podawanie jakichkolwiek danych jest dobrowolne.

Użytkownicy Serwisu mogą korzystać z Serwisu oraz z utworów i baz danych wyłącznie w ramach dozwolonego użytku, wyznaczonego przez przepisy Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych, własności intelektualnej oraz Ustawy o ochronie baz danych.

Użytkownik może w dowolnym momencie edytować swoje dane za pomocą dostępnych narzędzi Serwisu (sekcja profil), może też bezpośrednio zwrócić się do Administratora, przesyłając wiadomość e-mail pod adres portal@ino-online.pl aby dokonać zmian, dodania, usunięcia informacji o sobie, w tym także do cofnięcia zgody i "bycia zapomnianym". Wiadomość musi pochodzić z adresu e-mail podanego podczas rejestracji w Serwisie, w innym wypadku Administrator będzie próbował dokonać uwiarygodnienia Użytkownika na inne dostępne i możliwe sposoby. Administrator ma prawo odmówić usunięcia Danych Osobowych w wypadku, gdy Użytkownik naruszył zasady regulaminu portalu lub przepisy prawa, a zachowanie jego danych jest niezbędne do wyjaśnienia sprawy.


Postanowienia końcowe

Serwis zastrzega sobie prawo do zmiany niniejszej polityki prywatności, o czym Użytkownicy zostaną poinformowani na stronie Serwisu. Wszelkie pytania, wątpliwości dotyczące Polityki Prywatności Użytkownicy mogą wysłać na adres: portal@ino-online.pl.



zrozumiałem i akceptuję

Ale Meksyk. Cejrowski w Inowrocławiu

fot. archiwum ino.online
 INOWROCŁAW | 6  sierpnia 2018, 10:36
Znany podróżnik, fotograf i kontrowersyjny komentator życia politycznego przyjedzie we wrześniu do Inowrocławia, aby opowiedzieć o... Meksyku.

"Ale Meksyk" to występ w amerykańskiej konwencji stand-up comedy. Przy okazji będzie można kupić książki Wojciecha Cejrowskiego w promocyjnej cenie, uzyskać autograf i zrobić wspólne zdjęcie.

Meksyk to - zdaniem Cejrowskiego najciekawszy kraj świata. Zna go lepiej, niż Polskę czy USA. - Gdy ktoś go pyta dokąd pojechać na podróż poślubną, na wakacje, na pielgrzymkę... zawsze odpowiada, że do Meksyku. "Ale Meksyk" to jest też takie symboliczne powiedzonko: Ale Meksyk, Ale Sajgon, ale... I taki to występ - komiczne opowieści z dzikiego kraju, w którym wszytko jest inaczej niż u nas - informują organizatorzy spotkania.

Bilety w cenie 65 i 75 zł są do nabycia w Kujawskim Centrum Kultury, sklepie muzycznym Forte oraz na biletos.com i kupbilecik.pl. Początek występu 27 września o godz. 19.00 w Teatrze Miejskim w Inowrocławiu. [MP]



Wasze komentarze:

MAŁA__MI

Inowrocław
[82]
2018-08-10 12:12:21 | zgłoś do moderacji

Nie przepadam za Wojciechem Cejrowskim, gdyż jego wypowiedzi są często skandaliczne.

sirenia

Inowrocław
[228]
2018-08-09 03:54:03 | zgłoś do moderacji

racja stanu w dzisiejszych czasach kojarzy się z konfidencją, wazeliną, łamaniem prawa dla swojego widzimisię, uległością i łapczywością na kasę udawaniem wielce szlachetnego oddanego sprawie i co najważniejsze interes kościelny nad państwowy.

riposta

Inowrocław
[412]
2018-08-08 13:05:55 | zgłoś do moderacji

Znaleźli się znawcy! Mniej ważne kto wybiera, desygnuje czy zatwierdza. Ważne aby sędzia nie był złodziejem , aby kradzież eliminowała go ze stanowiska. ważne aby nie był intelektualnie upośledzony aby nie wierzył w cuda, że ludzie po 140 lat żyją. Ważne aby nie słuchał polityków jak prezes gdańskiego sądu. Ważne aby był choć trochę wyedukowany i nie wsadzał do więzienia upośledzonych. Ważne, ważne.... aby to nie była zupełnie nadzwyczajna kasta ludzi.
O to eksperci chodzi. Aby każdy był równy wobec prawa.

Babka

Inowrocław
[306]
2018-08-08 12:17:56 | zgłoś do moderacji

chom nie zamydlaj tematu. W USA jest Sąd Najwyższy jako naczelna forma zwierzchnictwa nad wszystkimi sądami w tym obwodowymi i stanowymi. I to jest ten sąd nieusuwalnych sędziów przez nikogo. Albo sami zrezygnują albo ich śmierć wyeliminuje. W demokracji amerykańskiej ceni się doświadczenie i wiek tu nie ma znaczenia.

Ronnie11

Inowrocław
[4074]
2018-08-08 11:30:08 | zgłoś do moderacji

nie długo chleb będzie po 6 zł.

chom12345

Inowrocław
[818]
2018-08-08 11:16:54 | zgłoś do moderacji

hej, no NIE w Stanach są sądy federalne i stanowe....

Owszem prezydent rekomenduje ale decyduje senat, nie jeden człowiek min 50% albo 2/3 głosów, nie pamiętam dokładnie ;) Co do sądów stanowych to zarządca stanu wydaje też rekomendację znając CV i osiągnięcia delikwenta może podważyć decyzję prezydenta zanim trafi to do senatu i... są jeszcze restrykcje, że gdy sędzi należy do tej samej partii to są dodatkowe obostrzenia, itd... także nie w Stanach to nie prezydent decyduje o sędziach ;p nie wspominając o sędziach magistratów i tak to jest przykład idealny...

i co do Stanów to kraj kapitalistyczny nie socjalistyczny, gdzie zabiera się minimum i zostawia resztę do dyspozycji swoim obywatelom

Jester

Inowrocław
[88]
2018-08-08 11:00:19 | zgłoś do moderacji

No to drugi sort znów błysnął intelektem :-) :-)

Babka

Inowrocław
[306]
2018-08-08 09:47:03 | zgłoś do moderacji

Wielcy patrioci głębokiej prawicy (za których wielu poniżej piszących się uważa) gloryfikują szemraną postać obywatela który zrezygnował z polskiego obywatelstwa. Nie chciał pomagać Polsce i porzucił obywatelstwo równocześnie zarabia krocie na obywatelach polskich. Oj nieładnie, nieładnie.

Babka

Inowrocław
[306]
2018-08-08 09:42:11 | zgłoś do moderacji

RACJO STANU@. Oj nieładnie pisać tak o wyborze sędziów SN w USA zamydlając oczy. Przy podawaniu że prezydent US wybiera sędziów SN USA, trzeba dodać że sędziowie są wybierani bez możliwości ich odwołania do końca życia lub do czasu ich dobrowolnego ustąpienia. Nikt im nie jest w stanie skrócić kadencji bo nie mają kadencji. Może się więc zdarzyć że poszczególni prezydenci nawet w ciągu swoich dwóch kadencji nie nominują żadnego sędziego i zdarzało się to nader często. Ponadto prezydenta może powstrzymać Senat US bo musi zaakceptować (lub nie) nominację każdego sędziego. Tak więc twoja informacja jest mocno mylna. Taka manipulacja nie przystoi osobie głęboko i prawdziwe wierzącej za którą się podajesz. A fe.

Babka

Inowrocław
[306]
2018-08-08 09:28:07 | zgłoś do moderacji

RACJO STANU@. W sprawie sireni trzeba tobie wyjaśnić: nie strasz nie strasz bo sie zesr.... Sam odkryłeś swe złe oblicze bo nie wiesz o jakim klerze pisze sirenia. Ty od razu pomyślałeś o swoim. Oj nieładnie, nieładnie ze masz takie brudne myśli o swych zwierzchnikach umysłu.

RACJA STANU

Rabin
[222]
2018-08-08 07:51:43 | zgłoś do moderacji

Takim państwem gdzie jedna osoba wybiera sędziów są Stan Zjednoczone. 323 milionowe państwo posiada tylko 9 sędziów SN wybieranych przez jednego człowieka Prezydenta Stanów Zjednoczonych.Problem w tym ,że system państwa jest prezydencki ,czyli w Polsce trzeba natychmiast zmienić Konstytucję.Tego chce i Prezydent Duda i J.Kaczyński,ale najpierw komuna z sądów musi odejść na emeryturę w wieku 65 lat.

chom12345

Inowrocław
[818]
2018-08-08 07:24:45 | zgłoś do moderacji

poza tym Fanie, albo jesteś przeciwnikiem jak to nazwałeś lewactwa cokolwiek to dla Ciebie znaczy, albo propagujesz socjalizm z dyktaturą jednej partii, czyli komunizm.

chom12345

Inowrocław
[818]
2018-08-08 07:20:36 | zgłoś do moderacji

Ronnie11, dokładnie, ale czekać nie ma na co bo zaraz będzie mieszkanie+, samochód+, kredyt+, itd. przeraża mnie, że ludzie nie mają świadomości skąd się to bierze.

FanDobrejZmiany, nie ma partii dlaczego? Bo tego się już nie da wyłączyć bo będzie się równało z przegraną wyborów. Będąc matką myślisz, że mi zależało na tym żeby dostać jakiś socjal? Wolałam dostać przedszkole na czas pracy, pomoc w opiece żeby się nie martwić co po 13 zrobić... i móc normalnie zarabiać, a nie siedzieć z 4 literami, nie robić nic bo wszystko mi się należy.

Zobaczymy jak dojdzie do emerytury, gdzie po 30 latach pracy każdy dostanie 1400zł, a menel z 10 dzieci 5000zł a pracy 0 lat, bo mu się należy, za to że miał wszystkich w d... w głowie mi się nie mieści jak można było zrobić taki chwyt marketingowy kosztem Polski.

i ps. na zachodzie.... , czy gdziekolwiek w Europie jest 500+ w tak niesprawiedliwiej formie? Gdzie rozsądna matka z 1 dzieckiem nie dostanie nic, a ktoś kto dzieci w ogóle mieć nie powinien śmieje jej się w twarz mając w gratisie dom i samochód z 500+? Podaj 1 przykład... I jeden przykład kraju w Europie, poza Białorusią i Rosją gdzie sędziów wybiera minister (nie wiem jak jest w Rumunii)?

Shape

Rąbin
[5867]
2018-08-07 23:03:09 | zgłoś do moderacji

Jak by zrobili bilety po 30, to by zapełniła się cała sala. A tak? Przyjdzie dziesięć osób i po imprezie. Ktoś zapomniał, że to jest Inowrocław, nie Warszawa.

Ronnie11

Inowrocław
[4074]
2018-08-07 22:50:18 | zgłoś do moderacji

backwithavengeance, w ciągu 2 lat z 10 zł brutto na 14 zł brutto :-)

backwithavengeance

Toruńskie
[1945]
2018-08-07 13:59:48 | zgłoś do moderacji

Ronnie11, miałeś kiedyś szefa Polaka i dał ci 40% podwyżki?

Nie rozśmieszaj ludzi, bo nie pójdą na skecze WC ;-)

Ronnie11

Inowrocław
[4074]
2018-08-07 12:27:53 | zgłoś do moderacji

chom12345, jak by Polska rządzili Polacy to myślę że żyło by się lepiej, zabierają nam 40% pensji, wszędzie dookoła drożyzna, więc trzeba czekać na lata gdzie będą prawdziwi rządzić.

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[879]
2018-08-07 12:02:31 | zgłoś do moderacji

Chom@ Nie wylewaj swoich żali teraz tylko trzeba było to zrobić jak była platforma, przypomnę tobie że obecnie nie ma partii w Polsce która by nie chciała kontynuować 500+.Na zachodzie ten socjal procentowo jest większy więc kompletnie nie rozumiem twojej logiki,i nie obrażaj ludzi którzy mają dzieci trochę więcej niż średnia.

chom12345

Inowrocław
[818]
2018-08-07 12:02:20 | zgłoś do moderacji

a bieda skąd jest?

A. z braku chęci do nauki i pracy
B. z braku darmowej kasy od państwa
C. bieda to choroba nic się na nią nie poradzi

każdy powinien zarabiać na tyle najbardziej banalną pracą, żeby zapewnić sobie minimum życia i tylko w jego rękach powinno być to co dalej ze swoim życiem zrobi i na to należało te środki przeznaczyć... ale wtedy nie kupiłoby się dożywotnio głosów, jak przegramy stracicie 500 zł i co i 90% ludzi poleci zagłosować ślepo po w budżecie Państwa kasa się przecież bierze z nikąd... i robimy co chcemy w rządzie co najlepiej obecnie widać, "reforma" sądów już zaczęła działać, sprawy umarzane pod dyktando i o to chodziło... konstytucja przestała istnieć... a kolejki dla zwykłych ludzi się zmieniły w sądach... błagam, niby gdzie... zmienił się ustrój tylko, ostatnio takie zapisy prawne były w PRL ale 500zł (250) dostajemy siedzimy cicho

chom12345

Inowrocław
[818]
2018-08-07 11:47:02 | zgłoś do moderacji

FanDobrejZmiany PIS nie dba o matki z dziećmi tylko kupił sobie wyborców za 500zł, a tak naprawdę za 200 parę zł bo reszta wraca w podatkach i podwyżkach. Są matki i dzieci potrzebujące pomocy ale im 500zł się nie należy bo zakładając rodzinę były rozsądne, natomiast patole z 10 dzieci śmieją się i cieszą. Lepiej PIS zadbałby o te matki dając im dobrą pracę, a nie karać innych ludzi i zmuszać się do kolejnej składki na bezrobotnych, którym pracować się zwyczajnie nie chce. To, że Cejrowski jest majętny to znaczy, że ma głowę na karku, przynajmniej dorobił się wszystkiego własnymi rękami, a nie wyciąga łapy po zasiłek, za który spłaca kredyt na mieszkanie albo samochód, a niestety ja musiałam taki kredyt wziąć, mieszkanie plus mi się nie-należałoby, wszystko mam coraz droższe ale skalałam się czymś czego PIS nie lubi ciężka pracą i głową na karku. Rozdawnictwo i socjalizm to najgorsze co może być, tak wyglądała Grecja, tam nawet listonosz dostawał 200 euro jak jeździł rowerem do roboty bo przecież trzeba wspomóc kogoś tam i się skończyło jak skończyło.... i co i oczywistym jest to że jak się teraz ludziom pozabierało absurdalne dotacje to protestują to samo zaczyna się u nas. Państwo powinno zabierać minimum, na Policję, Wojsko, drogi, itp i koniec! Sama lepiej zadecyduje co zrobić z własnymi pieniędzmi, nie chcę czegos to za to nie płacę i moja rodzina może to skonsumować, emerytura zdrowie... prywatne ubezpieczenie dużo tańsze, bez kolejek i marudzenia... emerytura... proszę bardzo konto w banku polecam zerknąć sobie z pita ile co miesiąc Państwo zabiera policzyć sobie i później wyciągnąć z głupiej lokaty 1% i zobaczyć ile nam by wyszło co miesiąc... dopiero się oczy otwierają.... i gdzie to idzie np na 500zł i inne rozdawnictwo uczące ludzi, że pracować nie warto i.... konto w banku się dziedziczy, a emerytura przepada, itd.... Socjalizm BE

doopa

Inowrocław
[190]
2018-08-07 10:36:13 | zgłoś do moderacji

racja stanu - prokurator nie zajmuje się wykroczeniami

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[879]
2018-08-07 10:24:30 | zgłoś do moderacji

Chom@ To że PiS dba o matki z dziećmi to nie rozdawanie pieniędzy a inwestycja w przyszłość,ja ogólnie lubię Cejrowskiego ale on człowiek majętny nie wie co to bieda i chodzenie po opiekach jak było za czasów platformy, przeciętny człowiek to rozumie.
2018-08-07 10:18:51 | zgłoś do moderacji

Choć lubię oglądać jego programy podróżnicze, nie lubię jego mieszania się do polityki. Ciekawe jest to, ze temu obywatelowi nieEuropy nie śmierdzą polskie, europejskie pieniądze.

Nie chcę być obywatelem Unii Europejskiej... Nie mam wyjścia i rezygnuję z polskiego obywatelstwa - powiedział Wojciech Cejrowski

chom12345

Inowrocław
[818]
2018-08-07 08:04:27 | zgłoś do moderacji

PIS to socjalizm, Cejrowski podobnie jak również ja jest wrogiem socjalizmu, rozdawaniu pieniędzy, a jednoczenie mnożeniu podatków i karaniu innych za pracę i nie jest to wybrana wypowiedź. Rozdawnictwo trudno później odkręcić, a konsekwencje...

https://www.youtube.com/watch?v=hO03Oy4DjsU

RACJA STANU

Rabin
[222]
2018-08-07 07:21:14 | zgłoś do moderacji

do niejakiej srenia.
Polecam powiesić na ścianę obraz Marksa ,lub Engelsa.Do śniadania wyborczą ,a na kolację status ateisty.
Swoją drogą nastąpiło tu naruszenie Art.141 K.W i sprawa musi trafić do prokuratury o czym zapewne ma rozeznanie niniejszy portal.

sirenia

Inowrocław
[228]
2018-08-07 04:57:39 | zgłoś do moderacji

tani błazen dla tanich pseudo patriotów, Polska w ręcach skurwiałego sprzedajnego KLERU.Patrioci od koszulek hahaha!

Ronnie11

Inowrocław
[4074]
2018-08-06 22:32:52 | zgłoś do moderacji

Premier Morawiecki:"Jesteśmy w sytuacji w pewnym sensie nie do odwrócenia, ponieważ jesteśmy „krajem posiadanym przez kogoś z zagranicy”.Musicie się obudzić, otwórzcie oczy bo matrix całe życie będzie was sponiewierał.

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[879]
2018-08-06 22:11:39 | zgłoś do moderacji

To prawda że jest przedsiębiorczy, przynajmniej nie głabie pieniędzy podatników jak politycy z prawej do lewej.

oldsolino

Inowrocław
[100]
2018-08-06 22:05:10 | zgłoś do moderacji

Homosovietikus"drugi sort"dostał wytyczne z KGB.Jego oficer prowadzący nie ma litości nawet w taki upał.

Dubler

Inowrocław
[1399]
2018-08-06 22:04:29 | zgłoś do moderacji

jago głos rozsądku brzmi: MAMONA

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[879]
2018-08-06 21:59:13 | zgłoś do moderacji

Dubler@ tak nie do końca bo on mieszka także w Polsce, dobrze że przyjeżdża często do ojczyzny bo musi być jakiś głos rozsądku.

Dubler

Inowrocław
[1399]
2018-08-06 21:47:13 | zgłoś do moderacji

patriota co z PL do Arizony?
Podatki tam woli płacić!

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[879]
2018-08-06 21:09:06 | zgłoś do moderacji

Drugi@ Ale ty masz jazdę po tych tabletkach co ci Piziu przypisuje 😂

RACJA STANU

Rabin
[222]
2018-08-06 20:54:20 | zgłoś do moderacji

Fajnie ,że będzie Wojtek Cejrowski z Arizony,a prywatnie z Kociewia .Katolik i Polski Patriota. Z redaktorem Rachoniem mają swoje czwartki w Tvp info.Oglądam każdy.Poprostu świetny program ,gdzie tłumaczą polską rzeczywistość w prawdziwym obrazie politycznym Polski i świata.Będę na spotkaniu .Już pana Wojciecha pozdrawiam,szkoda że nie w duecie z Rachoniem.Może na drugie spotkanie zaproście redaktora Rachonia.Nareszcie wartościowi ludzie w mieście .

El Tabakko

Inowrocław
[2]
2018-08-06 20:36:10 | zgłoś do moderacji

drugi_sort- Nie podniecaj się tak dziaduś bo Ci żyłka pierdyknie :) A swoją drogą Pan Wojciech Cejrowski bardzo wartościowy człowiek walący prawdą między oczy.

drugi_sort

Inowrocław
[1764]
2018-08-06 20:33:48 | zgłoś do moderacji

FDZ, zrozum wreszcie, że ta właśnie Kaczynski jest największym wrogiem Polski i jednocześnie najwierniejszym sojusznikiem Putina, Erdoğana, Orbána no i w końcu Kim Dzong Una. Ciekawe, że wszystkie nazwiska kończą się na "na"?

drugi_sort

Inowrocław
[1764]
2018-08-06 20:12:52 | zgłoś do moderacji

Na tego przymuła nie dałbym nawet złotówki, bo obrażałoby to orła , który na niej jest.
Zwykły błazen bez ideologi udający patriotę i katolika, a większość czasu spędza w dziczy ( gdzie faktycznie najbardziej pasuje) i napala się na obnażone kobiety i jak mi się wydaję nie tylko na nie. Zdaje się, że wrócił do swoich korzeni, czyli WC, dzisiaj zwany "toy toy" i tam jest jego miejsce - szambo.

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[879]
2018-08-06 19:57:51 | zgłoś do moderacji

Obejrzyjcie sobie 13 minutowy filmik z wypowiedziami Cejrowskiego, coś pięknego , miłego oglądania.

https://tiny.pl/g6vh9

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[879]
2018-08-06 13:26:20 | zgłoś do moderacji

Chom@ Nie traktuj wszystkiego tak dosłownie co mówi Cejrowski, twierdzenie że Kaczyński jest wrogiem Polski bo nie zgadza się na hodowle zwierząt futerkowych to spore nadużycie,a myślę że to tylko dobrze świadczy o Kaczyńskim że jest wrażliwy na krzywdę zwierząt.To że PiS ma elementy lewicowe w programie to też dobrze świadczy o tej partii bo nie pozostawia ludzi samym sobie.

monisia90

Centrum miasta
[87]
2018-08-06 13:11:35 | zgłoś do moderacji

Ciekawe czy nadal zdjecie z nim bedzie za OJCZE NASZ :-D

chom12345

Inowrocław
[818]
2018-08-06 12:20:41 | zgłoś do moderacji

a najlepsza wypowiedź to ta:
https://www.youtube.com/watch?v=hX6iIhWTtE4

FanDobrejZmiany, miło, że jesteś przeciwnikiem komuchów, bo obecnemu rządowi do socjalizmu najbliżej

chom12345

Inowrocław
[818]
2018-08-06 12:08:24 | zgłoś do moderacji

Tak?

to chyba jakiś inny Cejrowski
https://www.youtube.com/watch?v=hO03Oy4DjsU

Ronnie11

Inowrocław
[4074]
2018-08-06 11:45:49 | zgłoś do moderacji

Cejrowski się nie bawi, jako jedyny publicznie i głośno mówi że jest Polska w rękach zachodu:-)

zosia 2

Inowrocław
[176]
2018-08-06 11:40:42 | zgłoś do moderacji

Kto chce go oglądać ,śmiechu warte

backwithavengeance

Toruńskie
[1945]
2018-08-06 11:35:29 | zgłoś do moderacji

Szkoda, że nie w duecie Cejrowski & Korwin-Mikke.
Pasują do siebie.
Na to bym poszedł :-D

Hamlet

moje miasto
[1673]
2018-08-06 11:26:34 | zgłoś do moderacji

lubie filmy i komentarze do nich tego fircyka ale jego podejscie do pewnych spraw nadaje się do WC

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[879]
2018-08-06 11:00:54 | zgłoś do moderacji

W końcu przyjedzie ktoś ogarnięty, inteligentny,facet którego chyba nie da się zagiąć,pogromca wszelakiego lewactwa i komuchów.Nie rozumiem jego uwielbienia do kleru katolickiego,ale w większości tematów się zgadzam.
Uwaga: 
zaloguj się lub jeśli nie masz konta zarejestruj się aby dodać komentarz.
Jeśli w materiale użyto Twojego wizerunku, a ty nie wyrażasz na to zgody zgłoś to nam.
Portal internetowy Ino.online nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych opinii. Użytkownik dokonujący wpisu na łamach portalu, może ponieść za jego treść odpowiedzialność cywilną bądź karną. Komentarze naruszające dobre obyczaje i niezwiązane z tematem mogą być usuwane bez ostrzeżenia.




© copyright 2000-2018 Ino-online Media