Witaj! W trosce o lepszą ochronę danych i dostosowanie do zmian w prawie ochrony danych zmieniliśmy regulamin oraz politykę prywatności.   zrozumiałem i akceptuję

Poniżej możesz zapoznać się ze szczegółami. Polityka prywatności:

Definicje

1. Serwis: oznacza portal internetowy udostępniony w domenie internetowej pod adresem ino.online i pokrewnych tj. i-o.pl, ino24.pl, inowroclawianka.pl,
2. Administrator: oznacza firmę Ino-online Media, ul. Szczęśliwa 1, 88-100 Inowrocław, NIP: 556-181-85-16,
3. Ustawa: oznacza ustawę z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2011 r., Nr 203, poz. 1371 ze zm.),
4. Przez Adres IP rozumie się adres protokołu internetowego, stanowiącego informację mogącą identyfikować Użytkownika,
5. Dane Osobowe oznaczają dane osobowe w rozumieniu artykułu 6. Ustawy, udostępniane przez Użytkowników, gromadzone za pośrednictwem Serwisu i przetwarzane przez Administratora,
6. Użytkownik oznacza odwiedzającego i korzystajacego z Serwisu,
7. Serwisy Zewnętrzne: oznacza inne strony internetowe, które nie stanowią własności, ani nie są bezpośrednio powiązane z Serwisem,
8. Operatorem Hostingowym jest OVH Sp. z o.o., 54-402 Wrocław ul. Szkocka 5 lok. 1, REGON: 933029040 NIP: 899-25-20-556,
9. Polityka oznacza niniejszą Politykę Prywatności.


Informacje ogólne

Administrator oświadcza, że wszystkie dane zarejestrowanych Użytkowników są starannie zabezpieczone i przechowywane. Dane osobowe Użytkownika przetwarzane są zgodnie z udzielonymi przez niego zezwoleniem, a także w zgodzie z obowiązującymi przepisami prawa, w tym Ustawy oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną i rozporządzeniem Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679, dalej zwane RODO.

Osoba zarejestrowana w Serwisie akceptuje niniejszy regulamin, zgadza się na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie podanych przez siebie informacji przez Serwis w celach statystycznych i marketingowych zgodnie z Ustawą oraz ustawa z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną.


Zbieranie danych

W celu udoskonalania portalu i rozwoju na potrzeby Użytkowników, Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o Użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób:
- poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje,
- poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych plików cookie (tzw. "ciasteczek"),
- poprzez gromadzenie logów serwera www przez Operatora Hostingowego.


Udostępnianie danych

Dane podlegają udostępnieniu uprawnionym do tego podmiotom zewnętrznym wyłącznie za zgodą Administratora lub osób których te dane dotyczą, jeśli zachodzi podejrzenie przestępstwa. Dane umożliwiające identyfikację osoby fizycznej są udostępniane wyłączenie za zgodą tej osoby lub Administratora. Operator może mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez Serwis upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z żądania. Administrator nie przekazuje Danych Osobowych innym podmiotom. Dane Osobowe nie mogą obejmować "danych wrażliwych" w rozumieniu art. 27 ust. 1 Ustawy.

Użytkownik może w każdej chwili odwołać zgodę na przetwarzanie przez Administratora swoich Danych Osobowych, usunięcia w części lub całości udostępnionych danych, co może wiązać się z poważnym ograniczeniem lub uniemożliwieniem korzystania z całości lub części Serwisu. Szczegółowe regulacje w tym zakresie opisuje punkt "Informacje praktyczne związane z systemem logowania".

Podczas przetwarzania Danych Osobowych Użytkowników stosowane są zgodnie z wymaganiami ustawy i rozporządzeniem środki techniczne i organizacyjne, które mają na celu zabezpieczenie danych przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, przetwarzaniem z naruszeniem Ustawy oraz zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.


Informacja o plikach cookies

Serwis korzysta z plików cookies. Tzw. "ciasteczka" stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest Operator Hostingowy.

Pliki cookies wykorzystywane są w następujących celach:
- tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
- utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła,
- określania profilu użytkownika w celu wyświetlania mu dopasowanych materiałów w sieciach reklamowych, w szczególności sieci Google.

W ramach Serwisu stosowane są dwa główne rodzaje plików cookies: tzw. sesyjne oraz stałe. Cookies "sesyjne" są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). "Stałe" pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.

Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie w dziale ustawienia - sekcja prywatność. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików cookies. Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.

Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu mogą być wykorzystywane również przez współpracujących z Serwisem partnerów oraz przez zewnętrzne programy instalowane w postaci tzw. wtyczek np. społecznościowego serwisu Facebook.com lub innych.

Pliki cookie mogą być wykorzystane przez sieci reklamowe, w szczególności sieć Google, do wyświetlenia reklam dopasowanych do sposobu, w jaki użytkownik korzysta z Serwisu. W tym celu mogą zachować informację o ścieżce nawigacji użytkownika lub czasie pozostawania na danej stronie. W zakresie informacji o preferencjach użytkownika gromadzonych przez sieć reklamową Google użytkownik może przeglądać i edytować informacje wynikające z plików cookies przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/


Informacje praktyczne związane z systemem logowania

Użytkownik zobowiązany jest do ochrony swoich haseł dostępu do Serwisu przed dostępem do tego osób niepowołanych. Serwis nie udostępnia ani nie gromadzi hasła w niezakodowanej formie. W przypadku zagubienia hasła Serwis może przesłać nowe hasło wyłącznie na adres e-mail podany podczas rejestracji użytkownika Serwisu.

Administrator nie ponosi odpowiedzialności za brak dostępu do stron portalu wynikający z przyczyn niezależnych od portalu, błędy lub niekompletność przesyłania informacji przez użytkowników portalu, błędy i awarie powstałe w wyniku przerw w funkcjonowania portalu.

Serwis udostępnia możliwość dodawania komentarzy, zdjęć i innych informacji multimedialnych internautom, w szczególności osobom zarejestrowanym w Serwisie. Rejestracja użytkowników w Serwisie jest bezpłatna i nie pociąga za sobą żadnych zobowiązań finansowych. Korzystanie z Serwisu i podawanie jakichkolwiek danych jest dobrowolne.

Użytkownicy Serwisu mogą korzystać z Serwisu oraz z utworów i baz danych wyłącznie w ramach dozwolonego użytku, wyznaczonego przez przepisy Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych, własności intelektualnej oraz Ustawy o ochronie baz danych.

Użytkownik może w dowolnym momencie edytować swoje dane za pomocą dostępnych narzędzi Serwisu (sekcja profil), może też bezpośrednio zwrócić się do Administratora, przesyłając wiadomość e-mail pod adres portal@ino-online.pl aby dokonać zmian, dodania, usunięcia informacji o sobie, w tym także do cofnięcia zgody i "bycia zapomnianym". Wiadomość musi pochodzić z adresu e-mail podanego podczas rejestracji w Serwisie, w innym wypadku Administrator będzie próbował dokonać uwiarygodnienia Użytkownika na inne dostępne i możliwe sposoby. Administrator ma prawo odmówić usunięcia Danych Osobowych w wypadku, gdy Użytkownik naruszył zasady regulaminu portalu lub przepisy prawa, a zachowanie jego danych jest niezbędne do wyjaśnienia sprawy.


Postanowienia końcowe

Serwis zastrzega sobie prawo do zmiany niniejszej polityki prywatności, o czym Użytkownicy zostaną poinformowani na stronie Serwisu. Wszelkie pytania, wątpliwości dotyczące Polityki Prywatności Użytkownicy mogą wysłać na adres: portal@ino-online.pl.



zrozumiałem i akceptuję

Miejska strefa kibica: znamy szczegóły

Jeden z dwóch telebimów stanie na placu w pobliżu szachownicy. fot. AJ
 INOWROCŁAW | 12 czerwca 2018, 12:20
19 czerwca pod halą widowiskowo-sportową stanie strefa kibica przygotowywana przez ratusz. W planach są dwa telebimy, dodatkowe atrakcje i miejsce dla tysiąca osób.

r  e  k  l  a  m  a


Mecze polskiej reprezentacji będzie można oglądać na dwóch telebimach. Jeden zlokalizowany jest przy głównym wejściu do hali, a drugi stanie w pobliżu szachownicy. Organizatorzy, oprócz transmisji meczów, zapowiadają szereg innych atrakcji zarówno dla dorosłych, jak i dzieci. Będzie można podziwiać pokazy Michała Rycaja, mistrza świata w football freestyle, zagrać w Fifę 18 na konsolach, postrzelać do bramki, czy sprawdzić się na ergometrach wioślarskich podłączonych do telewizorów. Na kibiców czekać będą też piłkarskie koło fortuny z nagrodami i liczne konkursy. O dobrą zabawę zadba również DJ.

W strefie kibica przy hali widowiskowo-sportowej będzie można obejrzeć wszystkie mecze polskiej reprezentacji, również te po ewentualnym wyjściu z grupy. Spotkanie Polska-Senegal rozpocznie się 19 czerwca o godzinie 17, ale strefa kibica tego dnia ruszy już o 15. Polska z Kolumbią zagra 24 czerwca o godz. 20 a z Japonią 28 czerwca o 16. [MJ]



Wasze komentarze:

wojtas@

Inne miasto
[577]
2018-06-14 08:18:57 | zgłoś do moderacji

FDZ@ ma rację,nic nie trzeba dodawać,a te platformerskie pety internetowe jak zwykle zero merytorycznego myślenia że nie wspomnę o odpowiedzi.Co im tefalen dopowie to ich.

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[758]
2018-06-13 19:00:38 | zgłoś do moderacji

Wezsiecioto@ O ile wejdziesz tam bo chyba zapomniałeś że tylko 1000 osób może tam przebywać ,reszta za płotem będzie stać pomimo że Ryszard zapłacił pieniędzmi nas wszystkich.

Wezsietato

Inowrocław
[280]
2018-06-13 18:37:41 | zgłoś do moderacji

FanDebilnejZmiany wole z Brejza niż z takim bałwanem i tepakiem jak ty... ale chce obejrzeć mecz i przezywac to z ludzmi a nie tak jak ty przy nodze swojego pana...

sieciowiec

Inowrocław
[22]
2018-06-13 18:28:58 | zgłoś do moderacji

Jak z pilnowaniem porządku będzie tak jak na Dniach Inowrocławia, to kiepsko to widzę.......Sama impreza jest OK.

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[758]
2018-06-13 17:45:24 | zgłoś do moderacji

Wezsiecioto@ stań na tej szachownicy z Ryszardem jako platformerskie pionki♟🤣

Wezsietato

Inowrocław
[280]
2018-06-13 15:56:32 | zgłoś do moderacji

Kolejny przychlast

BlackwaterX

RBN
[519]
2018-06-13 15:44:51 | zgłoś do moderacji

FDZ dobrze prawisz ale obawiam się, że platfusy nie zrozumiejo ;) Co innego gdyby wyczytali to w wybiórczej albo obejrzeli w tvn

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[758]
2018-06-13 13:08:10 | zgłoś do moderacji

Qwe@ to jest lista ze 6 kwietnia więc pewnie niezaktualizowali jej.


Najśmieszniejsze w tym jest to że ci wszyscy co narzekają na TVP teraz powinni ładnie przeprosić za swoją głupotę,zapytacie dlaczego?

W 2016 roku strefa kibica na dniach Inowrocławia nie została utworzona bo podobno Polsat sobie zażyczył sobie 250 tysięcy za prawa do transmisji a były to mistrzostwa europy.

Teraz mamy imprezę najwyższej rangi czyli mistrzostwa świata i Ryszard Brejza utworzył taką strefę , rozumiem że prawa do transmisji kosztowały teraz mniej.

Reasumując Jacek Kurski na którego platforma narzeka jest prezesem stawiającym na sport , przywrócił ligę mistrzów do TVP, macie możliwość obejrzenia mundialu za darmo i co najlepsze okazał się mniej pazerny od Polsatu- i co platfusy głupio wam teraz? 😁


Wezsietato

Inowrocław
[280]
2018-06-13 12:51:56 | zgłoś do moderacji

Szkodnik to Ty i browinski!! Wiec przybijcie z Browinskim pione i do lasu!!!

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[758]
2018-06-13 12:50:13 | zgłoś do moderacji

Wezsiezatomyslenie@ czy ty będziesz czy nie to mi to zwisa,ale szkodniki z platformy mają zniknąć z tego miasta razem z klanem Brejzów.

Wezsietato

Inowrocław
[280]
2018-06-13 12:43:37 | zgłoś do moderacji

FANDebilnejZmiany- czy powstanie strefa kibica czy nie ... czy zrobią kolejny odcinek obwodnicy czy tez nie, czy to zrobią czy tez nie zrobia, czy za tym będzie stało PO czy PiSiiory to i tak nasze dzieci i wnuki będą płaciły podatki... wiec wlacz proszę myślenie... bo to co wypisujesz to debilne jest!!! A jak ci się nie podoba to musisz do lasu się przeprowadzić tam będziesz szczęśliwszy!!! Nie będzie strefy kibica, obwodnicy, murali, solanek, BREJZY, będziesz tylko ty i twoje oszczędności z braku płacenia podatku!!! Kolejna zlotowa... przybij piątkę z browińskim, chyba ze to ta sama zlotowa

Qwe

Inowrocław
[216]
2018-06-13 12:39:16 | zgłoś do moderacji

na jakiej zasadzie powstaje owa strefa jezeli miasto nie pozyskalo licencji od TVP? Jest Kropa, są mniejsze puby na Rynku, ale nie ma miasta inowrocław na liście http://www.licencje.tvp.pl/35971800/lista-stref-kibica

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[758]
2018-06-13 11:07:54 | zgłoś do moderacji

Wędkarz weź idź człowieku na ryby i się tak nie spinaj bo żyłka pęknie 😂

wędkarz84

Inowrocław
[254]
2018-06-13 11:00:08 | zgłoś do moderacji

Słuchajcie PISiorki i POpaprańcy czy wy wszędzie musicie wplątywać politykę w temat?
Super sprawa że strefa będzie,oby była dobrze ochraniana,żeby bujek uniknąć i tyle.
Zamiast się cieszyć z występów polskiej drużyny to obrzucacie się obelgami....Zrozumcie wreszcie,nieważne PO czy PIS --- i tak zło dla kraju

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[758]
2018-06-13 10:00:29 | zgłoś do moderacji

Ja zdaje sobie sprawę że są tu ludzie którzy biorą pożyczki w parabankach a później ich nie spłacają bawiąc się za te pieniądze. To samo robi Ryszard Brejza bo zadłuża miasto a jak zacznie się robić syf to się ulotni niech inni się martwią,jego syn marnotrawny mu załatwi ciepłą posadkę u kolegów z platformy i będzie dalej się bawić.Wy zwolennicy Ryszarda nie płacicie fizycznie za tą imprezę ponieważ płatność jest odłożona w czasie - zapłacą za te wszystkie imprezy wasze dzieci i wnukowie.

Rozsądny włodarz dbający o miasto nie zrobił by tego ale platforma niedba o interes Polaków bo nie czują się polakami,strefa kibica jest nie potrzebna ponieważ mundial można za darmo obejrzeć w telewizji a jak ktoś chce świętować w większej grupie to może zgadać się ze znajomymi przy grillu i obejrzeć mecz.


sonic44

Inowrocław
[5]
2018-06-13 09:21:26 | zgłoś do moderacji

Bardzo dobra decyzja. Strefa powinna powstać, dlaczego w naszym mieście miałoby tego brakować?

Taka wydarzenie, jest średnio co 2 lata, Polacy nie zawsze grają na mistrzostwach, dlatego fajnie, obejrzeć go w większym gronie i pokibicować razem.

Nie ma nic za darmo, wiadomo, że kasa pójdzie z podatków z puli jakie ma miasto na organizuje atrakcji i zabaw dla mieszkańców. Nie wiem dlaczego nie których to tak szokuje?
Jak miasto robi remont ulicy innej niż Ty mieszkasz to też źle?

Duża część nie lubi piłki lub woli siedzieć w domu i narzeka.
Ja nie lubię koncertów Chopenowskich, ale nie narzekam, że miasto coś takiego organizuje, bo miasto jest dla wszystkich, a wszyscy nie lubią wszystkiego.

Cichyyy

Inne miasto
[144]
2018-06-13 08:44:50 | zgłoś do moderacji

Super sprawa, mam tylko nadzieję że policja ogarnie temat...

Wezsietato

Inowrocław
[280]
2018-06-13 07:02:19 | zgłoś do moderacji

FANdebilnejzmiany to typowy społeczniak, który siedzi w chacie przy świeczce żeby rachunku za dużego nie było, nalewa do miski wodę i cały dzień z niej korzysta żeby za wodę rachunek nie przyszedł droższy niż ten z poprzedniego miesiąca... internet ma, ale ten najmniejszy pakiet żeby mógł komentować... i tylko wylicza ile idzie z jego podatków... jak dla mnie zajebisty pomysł... w każdym mieście jest strefa kibica i w naszym tez musi być... a te złotowy zawsze są na nie bo oni tylko dobrze się bawią gdy coś jest za darmo i nie idzie z ich podatków...

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[758]
2018-06-12 22:50:18 | zgłoś do moderacji

Wam platformerskim tłumokom trzeba wszystko tłumaczyć łopatologicznie bo tvn 24 ma nad wami władzę,wy nie macie swoich poglądów bo zostały wam narzucone.

Impreza pt.Strefa kibica to nie jest impreza dla każdego mieszkańca Inowrocławia lecz tylko dla 1000 -ca, nie wiem ile ta impreza kosztuje ale idąc za kosztami koncertu z muzyką Chopina w solankach który kosztował według ino online 68 tysięcy za kilkugodzinne granie na fortepianie,to myślę że strefa kibica kosztuje ze 100 tysięcy albo więcej.

Reasumując 75 tysiący mieszkańców wyda ze swoich podatków PONAD 1000 ZŁOTYCH KAŻDY aby wybrańcy mogli się pobawić a Brejza jak zwykle nie omieszka podłączyć swojej osoby do tego wydarzenia, choć jako prezydent nie może to jako Ryszard Brejza prywatnie już tak.

Nikomu nie zabraniam się bawić ale jeżeli jest to robione ze szkodą finansową dla większości to ja muszę zareagować.


inianek

Inowrocław
[502]
2018-06-12 22:29:03 | zgłoś do moderacji

Dubler to już posikany płynie do dna bo juz mu się tematy pomyliły. Co za pajac

inorma

Inowrocław
[963]
2018-06-12 22:10:59 | zgłoś do moderacji

Elegancko ! Dobre info ! Byle patologia się nie zlazła...
Pozdrawiam

Inowrocławianin79

Inowrocław
[66]
2018-06-12 21:53:39 | zgłoś do moderacji

Nie życzę sobie aby ktoś taki jak fdz...
mi ubliżał. Zainteresuj się prostaku wydatkowaniem centralnym naszych pieniędzy wszystkie + bonusy jakie teraz służą do kupowania głosów stwożą z Polski bankructa. Tego nie widzisz...
Brawo za inicjatywę dla ratusza.
A na prawicy to już macie kandydata???

Dubler

Inowrocław
[1379]
2018-06-12 21:25:35 | zgłoś do moderacji

Pomyłka Przepraszam - nie tu chciałem pisać

Dubler

Inowrocław
[1379]
2018-06-12 21:21:55 | zgłoś do moderacji

fan fatalnej zmiany Greya oglądał oczywiście z opaską na oczach.
Dziurawej. :)

Mokal

Gmina
[172]
2018-06-12 20:25:24 | zgłoś do moderacji

Dla normalnych wygląda to tak. Ci co obecnie najwięcej szczekają, w czasach głębokiej "komuny" klepali ja po plecach. Teraz gdy wiatr się zmienił, za Piotrowiczem, Oni ratowali wszystkich. Tylko z niczego nie robili za swoje, tylko z tego korzystali. Które miasto robi coś dla mieszkańców nie korzystając z miejskich funduszy? Pewien mądry facet kiedyś stwierdził - Nie zaczniesz szanować innych ludzi, dopóki nie polubisz samego siebie. Coś w tym jest.

ExkluzywnyMenel

Inowrocław
[10]
2018-06-12 17:53:12 | zgłoś do moderacji

Ty FanPisiejZmiany,pińcet+ odebrałeś,to idz sie nachlaj.Pisowski patolu.

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[758]
2018-06-12 16:39:53 | zgłoś do moderacji

Głupiutkie buraczki brejzowskie wszystko wezmą w cimno jak na ciemnotę przystało.

Mieszkam w Inowrocławiu, płacę podatki i interesuje mnie to ile to będzie kosztowało i chcę żeby było to upublicznione.

Brejza w naszym imieniu zapożycza miasto,on jego koledzy i koleżanki z platformy bawią się za te pieniądze przez 16 lat ,wy kretyńscy wyborcy platformy może myślicie jak Św.pamięci Lepper że można dodrukować pieniądze i bawimy się dalej ale tak nie jest.

Kiedyś ktoś będzie musiał to spłacić- dotarło głąby?!!!


Inowrocławianin79

Inowrocław
[66]
2018-06-12 15:45:39 | zgłoś do moderacji

Brawo. A dla tych wiecznie niezadowolonych to nigdy nic nie będzie dobre.Jak by nie było wiecznie niezadowoleni. Jak nie ruch to kto zapłaci itd.. Itp. Jeszcze ekspert od wszystkiego się nie wypowiedział??? Kwestia czasu...

red

Inowrocław
[385]
2018-06-12 15:28:20 | zgłoś do moderacji

Kasa na pewno pójdzie z "FanówDobrejZmiany".
Jak by nie zrobić, to źle. Takich malkontentów mamy tylko w Inowrocławiu.

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[758]
2018-06-12 15:11:10 | zgłoś do moderacji

Oczywiście na konferencji ani tutaj zero informacji o kosztach całej zabawy, rozumiem że Brejza nie zasponsorował tego ze swojego ekwiwalentu?

furious

Inowrocław
[54]
2018-06-12 15:08:10 | zgłoś do moderacji

Oby bydło z miasta się nie pozłaziło bo znowu będą burdy jak zawsze

cobytu

Inowrocław
[236]
2018-06-12 14:47:20 | zgłoś do moderacji

Jak będzie wyglądała organizacja ruchu drogowego w tych dniach i godzinach na ulicach i skrzyżowaniach sąsiadujących ze strefą kibica? Może ino.online zechciałoby zadać to pytanie Ratuszowi?

albertosa

Inowrocław
[69]
2018-06-12 14:13:07 | zgłoś do moderacji

super, mam nadzieje że to będzie bezalkoholowa strefa
Uwaga: 
zaloguj się lub jeśli nie masz konta zarejestruj się aby dodać komentarz.
Jeśli w materiale użyto Twojego wizerunku, a ty nie wyrażasz na to zgody zgłoś to nam.
Portal internetowy Ino.online nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych opinii. Użytkownik dokonujący wpisu na łamach portalu, może ponieść za jego treść odpowiedzialność cywilną bądź karną. Komentarze naruszające dobre obyczaje i niezwiązane z tematem mogą być usuwane bez ostrzeżenia.




© copyright 2000-2018 Ino-online Media