Witaj! W trosce o lepszą ochronę danych i dostosowanie do zmian w prawie ochrony danych zmieniliśmy regulamin oraz politykę prywatności.   zrozumiałem i akceptuję

Poniżej możesz zapoznać się ze szczegółami. Polityka prywatności:

Definicje

1. Serwis: oznacza portal internetowy udostępniony w domenie internetowej pod adresem ino.online i pokrewnych tj. i-o.pl, ino24.pl, inowroclawianka.pl,
2. Administrator: oznacza firmę Ino-online Media, ul. Szczęśliwa 1, 88-100 Inowrocław, NIP: 556-181-85-16,
3. Ustawa: oznacza ustawę z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2011 r., Nr 203, poz. 1371 ze zm.),
4. Przez Adres IP rozumie się adres protokołu internetowego, stanowiącego informację mogącą identyfikować Użytkownika,
5. Dane Osobowe oznaczają dane osobowe w rozumieniu artykułu 6. Ustawy, udostępniane przez Użytkowników, gromadzone za pośrednictwem Serwisu i przetwarzane przez Administratora,
6. Użytkownik oznacza odwiedzającego i korzystajacego z Serwisu,
7. Serwisy Zewnętrzne: oznacza inne strony internetowe, które nie stanowią własności, ani nie są bezpośrednio powiązane z Serwisem,
8. Operatorem Hostingowym jest OVH Sp. z o.o., 54-402 Wrocław ul. Szkocka 5 lok. 1, REGON: 933029040 NIP: 899-25-20-556,
9. Polityka oznacza niniejszą Politykę Prywatności.


Informacje ogólne

Administrator oświadcza, że wszystkie dane zarejestrowanych Użytkowników są starannie zabezpieczone i przechowywane. Dane osobowe Użytkownika przetwarzane są zgodnie z udzielonymi przez niego zezwoleniem, a także w zgodzie z obowiązującymi przepisami prawa, w tym Ustawy oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną i rozporządzeniem Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679, dalej zwane RODO.

Osoba zarejestrowana w Serwisie akceptuje niniejszy regulamin, zgadza się na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie podanych przez siebie informacji przez Serwis w celach statystycznych i marketingowych zgodnie z Ustawą oraz ustawa z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną.


Zbieranie danych

W celu udoskonalania portalu i rozwoju na potrzeby Użytkowników, Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o Użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób:
- poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje,
- poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych plików cookie (tzw. "ciasteczek"),
- poprzez gromadzenie logów serwera www przez Operatora Hostingowego.


Udostępnianie danych

Dane podlegają udostępnieniu uprawnionym do tego podmiotom zewnętrznym wyłącznie za zgodą Administratora lub osób których te dane dotyczą, jeśli zachodzi podejrzenie przestępstwa. Dane umożliwiające identyfikację osoby fizycznej są udostępniane wyłączenie za zgodą tej osoby lub Administratora. Operator może mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez Serwis upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z żądania. Administrator nie przekazuje Danych Osobowych innym podmiotom. Dane Osobowe nie mogą obejmować "danych wrażliwych" w rozumieniu art. 27 ust. 1 Ustawy.

Użytkownik może w każdej chwili odwołać zgodę na przetwarzanie przez Administratora swoich Danych Osobowych, usunięcia w części lub całości udostępnionych danych, co może wiązać się z poważnym ograniczeniem lub uniemożliwieniem korzystania z całości lub części Serwisu. Szczegółowe regulacje w tym zakresie opisuje punkt "Informacje praktyczne związane z systemem logowania".

Podczas przetwarzania Danych Osobowych Użytkowników stosowane są zgodnie z wymaganiami ustawy i rozporządzeniem środki techniczne i organizacyjne, które mają na celu zabezpieczenie danych przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, przetwarzaniem z naruszeniem Ustawy oraz zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.


Informacja o plikach cookies

Serwis korzysta z plików cookies. Tzw. "ciasteczka" stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest Operator Hostingowy.

Pliki cookies wykorzystywane są w następujących celach:
- tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
- utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła,
- określania profilu użytkownika w celu wyświetlania mu dopasowanych materiałów w sieciach reklamowych, w szczególności sieci Google.

W ramach Serwisu stosowane są dwa główne rodzaje plików cookies: tzw. sesyjne oraz stałe. Cookies "sesyjne" są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). "Stałe" pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.

Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie w dziale ustawienia - sekcja prywatność. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików cookies. Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.

Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu mogą być wykorzystywane również przez współpracujących z Serwisem partnerów oraz przez zewnętrzne programy instalowane w postaci tzw. wtyczek np. społecznościowego serwisu Facebook.com lub innych.

Pliki cookie mogą być wykorzystane przez sieci reklamowe, w szczególności sieć Google, do wyświetlenia reklam dopasowanych do sposobu, w jaki użytkownik korzysta z Serwisu. W tym celu mogą zachować informację o ścieżce nawigacji użytkownika lub czasie pozostawania na danej stronie. W zakresie informacji o preferencjach użytkownika gromadzonych przez sieć reklamową Google użytkownik może przeglądać i edytować informacje wynikające z plików cookies przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/


Informacje praktyczne związane z systemem logowania

Użytkownik zobowiązany jest do ochrony swoich haseł dostępu do Serwisu przed dostępem do tego osób niepowołanych. Serwis nie udostępnia ani nie gromadzi hasła w niezakodowanej formie. W przypadku zagubienia hasła Serwis może przesłać nowe hasło wyłącznie na adres e-mail podany podczas rejestracji użytkownika Serwisu.

Administrator nie ponosi odpowiedzialności za brak dostępu do stron portalu wynikający z przyczyn niezależnych od portalu, błędy lub niekompletność przesyłania informacji przez użytkowników portalu, błędy i awarie powstałe w wyniku przerw w funkcjonowania portalu.

Serwis udostępnia możliwość dodawania komentarzy, zdjęć i innych informacji multimedialnych internautom, w szczególności osobom zarejestrowanym w Serwisie. Rejestracja użytkowników w Serwisie jest bezpłatna i nie pociąga za sobą żadnych zobowiązań finansowych. Korzystanie z Serwisu i podawanie jakichkolwiek danych jest dobrowolne.

Użytkownicy Serwisu mogą korzystać z Serwisu oraz z utworów i baz danych wyłącznie w ramach dozwolonego użytku, wyznaczonego przez przepisy Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych, własności intelektualnej oraz Ustawy o ochronie baz danych.

Użytkownik może w dowolnym momencie edytować swoje dane za pomocą dostępnych narzędzi Serwisu (sekcja profil), może też bezpośrednio zwrócić się do Administratora, przesyłając wiadomość e-mail pod adres portal@ino-online.pl aby dokonać zmian, dodania, usunięcia informacji o sobie, w tym także do cofnięcia zgody i "bycia zapomnianym". Wiadomość musi pochodzić z adresu e-mail podanego podczas rejestracji w Serwisie, w innym wypadku Administrator będzie próbował dokonać uwiarygodnienia Użytkownika na inne dostępne i możliwe sposoby. Administrator ma prawo odmówić usunięcia Danych Osobowych w wypadku, gdy Użytkownik naruszył zasady regulaminu portalu lub przepisy prawa, a zachowanie jego danych jest niezbędne do wyjaśnienia sprawy.


Postanowienia końcowe

Serwis zastrzega sobie prawo do zmiany niniejszej polityki prywatności, o czym Użytkownicy zostaną poinformowani na stronie Serwisu. Wszelkie pytania, wątpliwości dotyczące Polityki Prywatności Użytkownicy mogą wysłać na adres: portal@ino-online.pl.



zrozumiałem i akceptuję

elektronika
sprzedam
kupię
dla dzieci
sprzedam, kupię
suknie slubne
sprzedam, kupię
towarzyskie
towarzyskie (+18)
Znalezionych ogłoszeń w tym dziale: 109
Rowerek trójkołowy dla dziecka 12m+
Sprzedam rowerek trójkołowy użyty kilka razy, niestety córka nie chce w nim jeździć. Sprzedam za 100 zł( kupiony był 4 miesiące temu za 180 zł). Stan bardzo dobry

Kontakt:
tel. 793982093

Oferta nr 301000 ważna do 17-09-2018


Kontakt:
tel.

Oferta nr 300962 ważna do 16-09-2018
rower kross
witam posiadam na sprzedaz rower marki kross na kołach 26 rower rok temu zrobiony pod sb odnowiony zakupiłem większy ten zawadza w garażu zainteresowanych zapraszam do kupna cena 500zl do małej negocjacji tel 531851660

Kontakt:
tel. 531851660

Oferta nr 300956 ważna do 23-08-2018
VW Polo Kombi
Witam mam na sprzedaż podstawową wersję VW Polo w kombi 1.4 benzyna 99 rocznik. Samochód jest w dobrym stanie z drobnymi mankamentami lakerniczymi. Jestem 2 właścielem w polsce do auta dołączam roczny komplet opon zimowych pełną historię przeglądu. Przegląd ważny do lipca następnego roku a ubezpieczenie do 31 grudnia. Podwozie zostało zabezpieczone w tym roku. Więcej informacji udzielę telefonicznie. Zapraszam do oglądania!!! Cena jaka mnie interesuje to 3350zł oczywiście do rozsądnej negocjacji.

Kontakt: Ja
tel. 725433461

     


Oferta nr 300955 ważna do 16-09-2018
Gołębie
Sprzedam gołębie od 15 zł dzwonić po 16

Kontakt:
tel. 608372456

Oferta nr 300944 ważna do 15-09-2018
Pożyczki gotówkowe decyzja w 15min.!!
Pożyczki gotówkowe dla każdego.NAWET DLA OSÓB Z ZAJĘCIAMI KOMORNICZYMI.WYGODNE RATY MIESIĘCZNE LUB TYGODNIOWE. ZALICZAMY KAŻDY DOCHÓD. DLA KAŻDEGO ZNAJDZIEMY ROZWIĄZANIE W DANEJ SYTUACJI. POSIADAMY WIELE KORZYSTNYCH PROMOCJI DLA NOWYCH KLIENTÓW. ZAPRASZAM 7 DNI W tygodniu. Dojazd w okolice Inowrocławia bezpłatny dzwoń 666062391

Kontakt: Ewelina
tel. 666062391

Oferta nr 300937 ważna do 15-09-2018
Vectra c 1,9cdti
Mam na sprzedaż vectrę c kombi z 2004 roku z silnikiem 1,9cdti 150KM. Na rozrządzie przejechane 20tys km, olej wymieniony 5 tys km temu. Przegląd do połowy października, ubezpieczenie na dniach będę kupował nowe, więc będzie na długi okres. Auto w stanie dobrym (niestety w ostatnim czasie przestało działać wspomaganie kierownicy - autem da się jeździć tylko trzeba trochę siły użyć by zaparkować je przed blokiem, na trasie da się jeździć) Cena 7700zł do negocjacji po oględzinach auta. Za głupie propozycje typu daję 5 tys i odjeżdżam z góry dziękuję ale się nie dogadamy. Auto do obejrzenia w Barcinie

Kontakt: Jarek
tel. 500863173

     

Oferta nr 300925 ważna do 15-09-2018
sPRZEDAM SPODNIE DLA CHLOPCA CENA ZA SZT
sPRZEDAM SPODNIE DLA CHLOPCA KAZDE W ROZMIARZE 128 CM CENA 10 ZL, STAN BARDZO DOBRY SPRZEDAM ROWNIEZ KOSZULKI ZA SZT 5 ZL ROZMIAR NA CHLOPCA 5, 6 LAT

Kontakt: Joanna
tel. 512 602 530

     

Oferta nr 300915 ważna do 14-09-2018
Sprzedam buty
Sprzedam buty marki Wojas nowe 1 raz noszone rozm.39 - cena 100,00 zl, kolor bezowy, korek 10 cm. Druga para butow marki Veronii cena 50,00 zl,skora, kolor czarny, rozm 40, korek 8 cm, stan bardzo dobry, malo uzywane.

Kontakt: Joanna
tel. 512 602 530

     

Oferta nr 300912 ważna do 14-09-2018
Zatrudnię Szwaczkę z doświadczeniem
Dynamicznie rozwijająca się Pracownia 4LANS zatrudni krawcową/szwaczkę z doświadczeniem. Praca jednozmianowa. Stawka godzinowa. Umowa o pracę Możliwości rozwoju, awansu. Premie Wymagania : umiejętność szycia na maszynach przemysłowych: stębnówka, overlock, renderka.

Kontakt: 4Lans
tel. 606610353
E-mail: anita@4lans.pl

Oferta nr 300904 ważna do 14-09-2018
szukam dorywczej pracy
Jestem młody nie boje się żadnej pracy, poszukuje pracy *h dziennie lub dorywczej posiadam uprawnienia na spawanie metodą MIG oraz prawo jazdy kat. b,c,c+e,t.

Kontakt:
tel. 511008802

Oferta nr 300889 ważna do 20-08-2018
Zatrudnimy Spawacza
Przedsiębiorstwo Produkcyjne AGROFART Marcin Różycki, specjalizujące się w produkcji maszyn rolniczych, zatrudni SPAWACZA. Mile widziane doświadczenie w zawodzie oraz ukończony kurs spawacza. Praca jednozmianowa. Atrakcyjne warunki zatrudnienia. Więcej informacji pod nr telefonu: 668-823-675

Kontakt: Agrofart Marcin Różycki
tel. 696094012
E-mail: biuro@agrofart.com

 

Oferta nr 300871 ważna do 13-09-2018


Kontakt:
tel. 661183997
E-mail: agata.witkowska93@gmail.com

Oferta nr 300844 ważna do 13-09-2018
Rower dziecięcy
Sprzedam rower dziecięcy, używany, koła 12`. Cena 130zł

Kontakt:
tel. 694429955

Oferta nr 300840 ważna do 12-09-2018
Skuter Longjia Exactly 50
Sprzedam skuter 2t marki Longjia Exactlyv50 .W stanie Bardzo Dobrym .Rok produkcji 2008 Poj. silnika 50 cm³.Cena 750zł do negocjacji.

Kontakt: Kamil
tel. 669560919

     


Oferta nr 300839 ważna do 12-09-2018
Akwarium!
Sprzedam akwarium około 45l. wymiary szer. 35 cm, dł. 50 cm, pokrywa w kolorze czarnym z zamontowanym oświetleniem z zaokrąglonym przodem. Polecam

Kontakt:
tel. 660-548-522

Oferta nr 300821 ważna do 26-08-2018
Sprzedam akumulator nowy
Akumulator kupiony 3 miesiące w Niemczech praktycznie nie używany cena 150

Kontakt:
tel. 669532933
E-mail: Bronx2310@op.pl

Oferta nr 300794 ważna do 18-08-2018
Sprzedam rower
Sprzedam rower stan ok cena 300 zł do negocjacji lub zamienię na komputer lub tablet tel:501862710

Kontakt:
tel. 501862710

   

Oferta nr 300789 ważna do 18-08-2018
Sprzedam pomidory
Sprzedam pomidory odmiana limy. Cena 2 zł za kg

Kontakt:
tel. 727484834
E-mail: agatakrzemien123@o2.pl

Oferta nr 300783 ważna do 11-09-2018
Męzatka
Mężatka o kobiecych kształtach wyśle swoje zdjęcia filmy za pomoc przeczytaj uważnie ogłoszenie napisz jeśli jesteś zainteresowany treścią tego ogłoszenia

Kontakt: Ewa
tel.
E-mail: dojrzalamezatka@o2.pl

   

Oferta nr 300780 ważna do 18-08-2018
Oddam drzewo
Oddam za darmo drzewo z rozbiórki budynku za darmo Odbiór autem we własnym zakresie DUŻA ILOŚĆ

Kontakt: Tomasz
tel.
E-mail: tomasz34ino@wp.pl

 

Oferta nr 300770 ważna do 17-08-2018
Sprzedam daewoo matiz 2000r
sprzedam daewoo matiz w dobrym stanie opłaty długo ważne auto odpala bez problemu silnik suchy równo pracuje blacha dobrze sie trzyma progi wstawione nowe i wiele innych części auto bez wkładu finansowego jeszcze komuś długo posłuży dorzucam cztery koła zimowe w dobrym stanie auto w ciągłym użytku nigdy mnie nie zawiodło.cena 1700 oczywiście do negocjacji

Kontakt: prywatna
tel. 724557083
E-mail: mateusz0834@o2.pl

     

Oferta nr 300763 ważna do 10-09-2018
Rower Młodzieżowy
Sprzedam rower młodzieżowy. Wymienione nowe siodełko, sprawny, stan bardzo dobry, opony 24Cale. Cena 250zł. Więcej informacji udzielę telefonicznie

Kontakt:
tel. 517740723

     


Oferta nr 300762 ważna do 10-09-2018
Junak 125 RS PRO Na kat B
Sprzedam Junaka 125 RS PRO Motocykl zakupiony w maju zeszłego roku w salonie w Poznaniu. Serwisowany zgodnie z książką serwisową, wszystkie przeglądy robione regularnie. Ostatni przegląd 04.07.2018 wymiana oleju, filtra, płynu chłodzącego oraz regulacja zaworów. Wszystko udokumentowane!! Motocykl w stanie BDB, Świeca Irydowa, pracuje idealnie. Napęd stan BDB, Żarówka Philips HS7+90%, Spalanie ok 3.5L/100km Gaźnik Motocykl posiada wyświetlacz biegów co znacznie ułatwia prowadzenie. Przebieg 12tyś. OC do 30.05.2019. Przegląd do 31.05.2020 Sprzedaję z powodu przesiadki na większy. MOTO BEZ ŻADNEGO WKŁADU FINANSOWEGO Cena 5900 do negocjacji

Kontakt:
tel. 500280991

     


Oferta nr 300748 ważna do 10-09-2018
Bagażnik rowerowy Amos na 4 rowery
Sprzedam bagażnik rowerowy używany jeden sezon,używany stan bardzo dobry. Waga wynosi 16 kg. Max. na 4 rowery o łącznej wadze 60 kg. Cena 400 zł,

Kontakt:
tel. 500008657
E-mail: zanetamarcinek@wp.pl

   

Oferta nr 300734 ważna do 09-09-2018
Warsztat-Magazyn-Biuro+Plac składowy
Posiadam do wynajęcia pomieszczenie biurowo - magazynowe o powierzchni około 100 m2 i plac składowy o powierzchni około 1000 m2 w świetnej lokalizacji w Inowrocławiu przy ul. Chociszewskiego. Lokal z placem nadaje się na wszelką działalność gospodarczą, usługi, produkcję, handel, skład itp. Dobry dojazd, wjazd, wszystkie media, plac jest ogrodzony.

Kontakt:
tel. 511044419
E-mail: wolwo70@wp.pl

 

Oferta nr 300717 ważna do 09-09-2018
Sprzedam
sprzedam kolumny altus75 w stanie bardzo dobrym sprawne i grające więcej informacji pod nr tele głośniki sa owinięte folią ponieważ stoją nie używane cena 450 do negocjacji zainteresowanych proszę o kontakt.

Kontakt: prywatna
tel. 724557083
E-mail: mateusz0834@o2.pl

     

Oferta nr 300712 ważna do 09-09-2018
kierowca kat C+E
zatrudnię kierowce C+E, naczepa firanka, transport krajowy, każdy weekend w domu, tel. 724 743 871

Kontakt:
tel. 724 743 871

Oferta nr 300706 ważna do 09-09-2018
PRACOWNIK GOSPODARCZY
PRACOWNIK GOSPODARCZY prace porządkowe, segregowanie opakowań, drobne prace remontowe, umowa o prace –gwarancja terminowości wynagrodzenia. Inowrocław. Tel.52/357 75 76, kom:501 391 330, kom:509 126 371.

Kontakt: FAMILIA
tel. 523577576
E-mail: familia@familiaplus.pl

Oferta nr 300671 ważna do 08-09-2018
Super Masywne Meble Ogrodowe
Mocny i masywny komplet mebli,stół wykonany z jednego bala o grubości ok. 8cm,grube stabilne nogi grubości ok. 8 cm. Ławki i krzesła są wykonane z desek o grubości ok.5cm. Długość stołu i ławek 180 cm,szerokość stołu 65-70 cm. Istnieje możliwość zmiany długości do 200cm stół oraz ławki. Zestawy ogrodowe są w stanie surowym ale na życzenie klienta możliwość pomalowania. Możliwy transport po uzgodnieniu. Zapraszam solidne meble. cena kompletu 1000 zł

Kontakt: SOLIDNE MEBLE OGRODOWE
tel. + 48 724348192

     


Oferta nr 300652 ważna do 07-09-2018




reklamaprywatnośćo portalu
ogłoszeniamiasto firmjedzeniepracanieruchomościwydarzeniarepertuar kina
© copyright 2000-2018 Ino-online Media