Witaj! W trosce o lepszą ochronę danych i dostosowanie do zmian w prawie ochrony danych zmieniliśmy regulamin oraz politykę prywatności.   zrozumiałem i akceptuję

Poniżej możesz zapoznać się ze szczegółami. Polityka prywatności:

Definicje

1. Serwis: oznacza portal internetowy udostępniony w domenie internetowej pod adresem ino.online i pokrewnych tj. i-o.pl, ino24.pl, inowroclawianka.pl,
2. Administrator: oznacza firmę Ino-online Media, ul. Szczęśliwa 1, 88-100 Inowrocław, NIP: 556-181-85-16,
3. Ustawa: oznacza ustawę z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2011 r., Nr 203, poz. 1371 ze zm.),
4. Przez Adres IP rozumie się adres protokołu internetowego, stanowiącego informację mogącą identyfikować Użytkownika,
5. Dane Osobowe oznaczają dane osobowe w rozumieniu artykułu 6. Ustawy, udostępniane przez Użytkowników, gromadzone za pośrednictwem Serwisu i przetwarzane przez Administratora,
6. Użytkownik oznacza odwiedzającego i korzystajacego z Serwisu,
7. Serwisy Zewnętrzne: oznacza inne strony internetowe, które nie stanowią własności, ani nie są bezpośrednio powiązane z Serwisem,
8. Operatorem Hostingowym jest OVH Sp. z o.o., 54-402 Wrocław ul. Szkocka 5 lok. 1, REGON: 933029040 NIP: 899-25-20-556,
9. Polityka oznacza niniejszą Politykę Prywatności.


Informacje ogólne

Administrator oświadcza, że wszystkie dane zarejestrowanych Użytkowników są starannie zabezpieczone i przechowywane. Dane osobowe Użytkownika przetwarzane są zgodnie z udzielonymi przez niego zezwoleniem, a także w zgodzie z obowiązującymi przepisami prawa, w tym Ustawy oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną i rozporządzeniem Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679, dalej zwane RODO.

Osoba zarejestrowana w Serwisie akceptuje niniejszy regulamin, zgadza się na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie podanych przez siebie informacji przez Serwis w celach statystycznych i marketingowych zgodnie z Ustawą oraz ustawa z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną.


Zbieranie danych

W celu udoskonalania portalu i rozwoju na potrzeby Użytkowników, Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o Użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób:
- poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje,
- poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych plików cookie (tzw. "ciasteczek"),
- poprzez gromadzenie logów serwera www przez Operatora Hostingowego.


Udostępnianie danych

Dane podlegają udostępnieniu uprawnionym do tego podmiotom zewnętrznym wyłącznie za zgodą Administratora lub osób których te dane dotyczą, jeśli zachodzi podejrzenie przestępstwa. Dane umożliwiające identyfikację osoby fizycznej są udostępniane wyłączenie za zgodą tej osoby lub Administratora. Operator może mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez Serwis upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z żądania. Administrator nie przekazuje Danych Osobowych innym podmiotom. Dane Osobowe nie mogą obejmować "danych wrażliwych" w rozumieniu art. 27 ust. 1 Ustawy.

Użytkownik może w każdej chwili odwołać zgodę na przetwarzanie przez Administratora swoich Danych Osobowych, usunięcia w części lub całości udostępnionych danych, co może wiązać się z poważnym ograniczeniem lub uniemożliwieniem korzystania z całości lub części Serwisu. Szczegółowe regulacje w tym zakresie opisuje punkt "Informacje praktyczne związane z systemem logowania".

Podczas przetwarzania Danych Osobowych Użytkowników stosowane są zgodnie z wymaganiami ustawy i rozporządzeniem środki techniczne i organizacyjne, które mają na celu zabezpieczenie danych przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, przetwarzaniem z naruszeniem Ustawy oraz zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.


Informacja o plikach cookies

Serwis korzysta z plików cookies. Tzw. "ciasteczka" stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest Operator Hostingowy.

Pliki cookies wykorzystywane są w następujących celach:
- tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
- utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła,
- określania profilu użytkownika w celu wyświetlania mu dopasowanych materiałów w sieciach reklamowych, w szczególności sieci Google.

W ramach Serwisu stosowane są dwa główne rodzaje plików cookies: tzw. sesyjne oraz stałe. Cookies "sesyjne" są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). "Stałe" pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.

Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie w dziale ustawienia - sekcja prywatność. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików cookies. Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.

Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu mogą być wykorzystywane również przez współpracujących z Serwisem partnerów oraz przez zewnętrzne programy instalowane w postaci tzw. wtyczek np. społecznościowego serwisu Facebook.com lub innych.

Pliki cookie mogą być wykorzystane przez sieci reklamowe, w szczególności sieć Google, do wyświetlenia reklam dopasowanych do sposobu, w jaki użytkownik korzysta z Serwisu. W tym celu mogą zachować informację o ścieżce nawigacji użytkownika lub czasie pozostawania na danej stronie. W zakresie informacji o preferencjach użytkownika gromadzonych przez sieć reklamową Google użytkownik może przeglądać i edytować informacje wynikające z plików cookies przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/


Informacje praktyczne związane z systemem logowania

Użytkownik zobowiązany jest do ochrony swoich haseł dostępu do Serwisu przed dostępem do tego osób niepowołanych. Serwis nie udostępnia ani nie gromadzi hasła w niezakodowanej formie. W przypadku zagubienia hasła Serwis może przesłać nowe hasło wyłącznie na adres e-mail podany podczas rejestracji użytkownika Serwisu.

Administrator nie ponosi odpowiedzialności za brak dostępu do stron portalu wynikający z przyczyn niezależnych od portalu, błędy lub niekompletność przesyłania informacji przez użytkowników portalu, błędy i awarie powstałe w wyniku przerw w funkcjonowania portalu.

Serwis udostępnia możliwość dodawania komentarzy, zdjęć i innych informacji multimedialnych internautom, w szczególności osobom zarejestrowanym w Serwisie. Rejestracja użytkowników w Serwisie jest bezpłatna i nie pociąga za sobą żadnych zobowiązań finansowych. Korzystanie z Serwisu i podawanie jakichkolwiek danych jest dobrowolne.

Użytkownicy Serwisu mogą korzystać z Serwisu oraz z utworów i baz danych wyłącznie w ramach dozwolonego użytku, wyznaczonego przez przepisy Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych, własności intelektualnej oraz Ustawy o ochronie baz danych.

Użytkownik może w dowolnym momencie edytować swoje dane za pomocą dostępnych narzędzi Serwisu (sekcja profil), może też bezpośrednio zwrócić się do Administratora, przesyłając wiadomość e-mail pod adres portal@ino-online.pl aby dokonać zmian, dodania, usunięcia informacji o sobie, w tym także do cofnięcia zgody i "bycia zapomnianym". Wiadomość musi pochodzić z adresu e-mail podanego podczas rejestracji w Serwisie, w innym wypadku Administrator będzie próbował dokonać uwiarygodnienia Użytkownika na inne dostępne i możliwe sposoby. Administrator ma prawo odmówić usunięcia Danych Osobowych w wypadku, gdy Użytkownik naruszył zasady regulaminu portalu lub przepisy prawa, a zachowanie jego danych jest niezbędne do wyjaśnienia sprawy.


Postanowienia końcowe

Serwis zastrzega sobie prawo do zmiany niniejszej polityki prywatności, o czym Użytkownicy zostaną poinformowani na stronie Serwisu. Wszelkie pytania, wątpliwości dotyczące Polityki Prywatności Użytkownicy mogą wysłać na adres: portal@ino-online.pl.



zrozumiałem i akceptuję

elektronika
sprzedam
kupię
dla dzieci
sprzedam, kupię
suknie slubne
sprzedam, kupię
towarzyskie
towarzyskie (+18)
Znalezionych ogłoszeń w tym dziale: 35
USLUGI W ZAKRESIE REGENERACJI SILOWEJ
Uslugi regeneracji silownikow,pomp rozdzielaczy,podnosnikow warsztatowych,pomp wtryskowych pomp asenizacyjnych,kompresorow serwomechanizmy ,odbieramy i odwozimy

Kontakt:
tel. 785474925

Oferta nr 301006 ważna do 17-09-2018
El-Bar zakład usługowo budowlany
Poszukujesz firmy która kompleksowo obsłuży twoją budowę? Idealnie trafiłeś! Nasza ekipa przygotuje teren, wykopie fundamenty, przetransportuje urobek, wykona przyłącza wodno kanalizacyjne oraz rozprowadzi instalacje wewnątrz budynku!! Świadczymy usługi koparkami i transport. Zapraszamy na nasza stronę na Facebooku! https://www.facebook.com/El-Bar-Zakład-Usługowo-Budowlany-446772469167471/ Oraz do kontaktu telefonicznego: 502343290 lub 512758452

Kontakt: El-Bar zakład usługowo budowlany
tel. 502343290
E-mail: Abarandziak11@gmail.com

Oferta nr 300978 ważna do 16-09-2018
Naprawa komputerów | Projektowanie stron
Oferuję usługi informatyczne takie jak: - PROJEKTOWANIE STRON WWW, -format i instalacja Windowsa lub innego systemu operacyjnego, -usuwanie wirusów np. "wyskakujące reklamy", -diagnoza usterek, -wymiana podzespołów, -składanie komputera od podstaw wraz z zakupem podzespołów, -odzyskiwanie danych, -konfiguracja routerów i inne. Możliwość dojazdu do klienta. Niska cena za wykonywane usługi. Więcej informacji pod telefonem.

Kontakt: Mateusz
tel. 669 628 327

Oferta nr 300967 ważna do 16-09-2018
Zawiozę wygodnie!
Przewioze wygodnie bezpiecznie !Lotnisko ,wesela,stypy ,impreza okolicznosciowa!dyskoteki NIE!6+1 weekendy..

Kontakt:
tel. 607452098

Oferta nr 300941 ważna do 15-09-2018
Dezynfekcja, mycie parowe, pranie
Clean Green profesjonalna mobilna myjnia parowa oferuję usługi: -doczyszczanie posadzek, krystalizacja marmuru (wyciąganie połysku, przywrócenie pierwotnego stanu) -mycie kostki brukowej, usuwanie mchu również z ogrodzeń -mycie elewacji, usuwanie osadów, -mycie nagrobków -pranie wykładzin, dywanów -pranie tapicerki samochodowej oraz meblowej (szybki czas schnięcia) -dezynfekcja przestrzeni ładunkowych transportowych, chłodni -mycie i dezynfekcja wózków sklepowych -dezynfekcja przestrzeni kuchennych w restauracjach, szkołach, przedszkolach, domach spokojnej starości i innych obiektach Dojeżdżamy do klienta. Pracujemy również w weekendy. 575-808-226 731-441-825 parujemy@onet.pl

Kontakt: Clean Green
tel. 575808226 , 731441825
E-mail: parujemy@onet.pl

Oferta nr 300730 ważna do 09-09-2018
SOLIDNY HYDRAULIK INOWROCŁAW
SOLIDNY HYDRAULIK INOWROCŁAW WWW.HYDRAULIK-INOWROCLAW.PL tel. 696-422-998, 730-502-998 Budowa instalacji wod- kan, przydomowe oczyszczalnie ścieków, szamba ekologiczne, montaż pieców CO, montaż kaloryferów, bieżące naprawy i wiele innych... Pełna oferta SOLIDNY HYDRAULIK INOWROCŁAW na naszej stronie internetowej: WWW.HYDRAULIK-INOWROCLAW.PL

Kontakt: HYDRAULIK INOWROCŁAW
tel. 696-422-998, 730-502-998

Oferta nr 300602 ważna do 06-09-2018
KOSTKA
Układanie kostki brukowej na terenie Inowrocławia i okolicy. Cena uzgadniana na miejscu.

Kontakt:
tel. 603-686-854

Oferta nr 300591 ważna do 05-09-2018
Usługi kurierskie Dpd PickUp
Witam, mam do zaoferowania usługi kurierskie Dpd PickUp , nadanie oraz odbiór paczek , dla stałych klientów zniżki do 15% , wysyłając 15 paczek w ciągu miesiaca 16 paczka Gratis, więcej informacji udzielę w oddziale PickUp Pl14009 ul. Rybnicka 11 , 88-100 Inowrocław lub pod numerem telefonu 534730454 Zapraszamy

Kontakt: Autoraczek
tel. 534730454
E-mail: autoraczek@wp.pl

Oferta nr 300589 ważna do 05-09-2018
Prace ogrodnicze Tanio !
Oferuje usługi w zakresie koszenie trawy ,przycinanie żywopłotów drzew i krzewów oraz inne prace związane z ogrodnictwem .Posiadam własne narzędzia i maszyny . Zadzwoń a na pewno się dogadamy

Kontakt: Piotr
tel. 731732219

Oferta nr 300583 ważna do 05-09-2018
Uslugi Remontowo-Budowlane.
Firma budowlana z wieloletnim doswiadczeniem ; Oferuje remonty mieszkan,domow, itp.Zakres prac;uslugi glazurnicze, gladzie,malowanie,tapetowanie,sufity podwieszane,nietypowe zabudowy,scianki,wymiana drzwi,okien, skrecanie mebli ,montaz sanitariatow (bialy montaz),przerobki wodno-kanal,montaz paneli .elektryka.instalacje CO.wylewki betonowe-wylewki samopoziomujące,zageszczarki,ogrodzenia. budowa domow elewacje dekarstwo Doradzam w doborze materialow. polecam.Pisemna 6 miesieczna gwarancja na wykonane usługi... Przy wiekszym metrażu upusty sufity zawieszane juz od 35zl za m2 Cale Kujawsko Pomorskie zakres prac

Kontakt: zaklad ogólno budowlany
tel. 538617186

Oferta nr 300579 ważna do 05-09-2018
Oferuje remonty mieszkań itp.
Oferuje remonty mieszkań:szpachlowanie, malowanie, montaż płyt g/k, montaż paneli podłogowych, składanie mebli, szafy zwykle, szafy przesuwne, komody, witryny, regały, meble kuchenne, łóżka itp. Zapraszam

Kontakt: Paweł
tel. 605215724

Oferta nr 300574 ważna do 05-09-2018
Transport przeprowadzkiTra wywoz gruzu
Zapraszam Państwa do skorzystania z usług jakimi zajmuje się nasza firma, a są to: - przeprowadzki firm i klientów indywidualnych - wywóz gruzu - utylizacja odpadów - przechowywanie mebli w magazynie jeśli jest taka potrzeba - transport przedmiotow z marketów (jysk,brico itp.)

Kontakt:
tel. 531449000

Oferta nr 300556 ważna do 04-09-2018
Fotobudka na małą i dużą imprezę!
Nasza fotobudka to doskonały dodatek na wesele, studniówkę, urodziny, czy imprezę firmową. W nietuzinkowej obudowie ukryliśmy wysokiej klasy sprzęt, dzięki któremu goście będą się doskonale bawić. Dlaczego warto wybrać właśnie nas? - oryginalny i przyciągający wzrok wygląd - wysokiej jakości, nowoczesny sprzęt - wydruki bez limitów - atrakcyjne ceny i kilka prostych sposobów na ich obniżenie - bezpłatny dojazd do 50 km od Inowrocławia (Bydgoszcz, Toruń) - możliwość wyboru 1 z 8 teł - opieka asystenta - możliwość personalizacji wydruków - płyta DVD i galeria w internecie na hasło Szczegóły na www.fotowbudce.pl Zniżki nawet do 20%! Fotowbudce - Fotobudka Inowrocław Bydgoszcz Toruń

Kontakt: Fotowbudce.pl
tel. 721270488
E-mail: info@fotowbudce.pl

Oferta nr 300554 ważna do 04-09-2018
FotoJasik - Fotografia ślubna
Pamiątka ze ślubu w postaci fotografii pozostanie z Wami na długie lata. Najlepiej, gdy każdy powrót po latach do zdjęć z tego wydarzenia wywoła na Waszych twarzach uśmiech i przywoła miłe wspomnienia. Ze swojej strony mogę zapewnić, że do każdego zlecenia podchodzę z dużym zaangażowaniem i starannością, a każda wykonana przeze mnie i oddana w Wasze ręce fotografia stanowić będzie niezapomnianą pamiątkę. Czas oczekiwania na zdjęcia to maksymalnie 20 dni. Oferujemy również fotobudkę z 20% zniżką dla Klientów fotografii (fotowbudce.pl) oraz bogaty wybór fotoalbumów i innych foto produktów najwyższej jakości. Chętnie odpowiem na każde pytania! Zapraszam do kontaktu i na www.fotojasik.pl FotoJasik - Fotografia ślubna Inowrocław Bydgoszcz Toruń

Kontakt: FotoJasik - Fotografia ślubna Marek Jasi
tel. 721270488
E-mail: fotojasik@fotojasik.pl

Oferta nr 300553 ważna do 04-09-2018
Przeprowadzki Transport Tanio Achilles
Firma Achilles zaprasza do skorzystania z usług Transportowo-Przeprowadzkowych Oferujemy: Kompleksowe przeprowadzki z wykwalifikowanym personelem Auta o dużej kubaturze Transport Bagażowy Przewóz maszyn,pianin, fortepianów Magazynowanie Demontaż Montaż Sklep z opakowaniami Wynajęcie pojemników do przeprowadzki TRANSPORT BAGAŻOWY NA TERENIE INOWROCŁAWIA OD 30ZŁ !!!! Zapraszamy do odwiedzin naszych stron www.przeprowadzki-achilles.pl www.achillesprzeprowadzki.pl

Kontakt: PW Achilles
tel. 513946812
E-mail: przeprowadzkiachilles@o2.pl

Oferta nr 300537 ważna do 03-09-2018
WYNAJEM LAWET PRZEWÓZ AUT 669 985 743
Holowanie Auto PomocTransport Samochodów Autoholowanie, pomoc drogowa, transport maszyn i urządzeń 24h - Transport samochodów osobowych, - Transport motocykli, quadów - Transport przyczep kempingowych - Transport maszyn rolniczych, materiałów budowlanych -auto wyposażone w wciągarkę -możliwość transportu 2 aut

Kontakt:
tel. 669 985 743

Oferta nr 300456 ważna do 01-09-2018
WYNAJEM LAWET PRZEWÓZ AUT 669 985 743
wynajem przyczep lawet 4 m i 4, 5 m ładowność 1500 kg masa własna 500 kg doba 80 zł

Kontakt:
tel. 669 985 743

Oferta nr 300455 ważna do 01-09-2018
WYNAJEM LAWET PRZEWÓZ AUT 669 985 743
1)ładowność 1500 kg dmc 2000 kg długość 4,0 m. Doba 80 zł 1)ładowność 1500 kg dmc 2000 kg długość 4,0 m. Doba 80 zł

Kontakt:
tel. 669 985 743

Oferta nr 300454 ważna do 01-09-2018
Firma budowlana BUD-SZYKz doświadczeniem
Firma budowlana BUD-SZYK z Inowroclawia z 32 letnim doświadczeniem oferuje swoje usługi w zakresie budowy domów i hal, remontów oraz wykończeń. Budujemy z pasją.

Kontakt: BUD-SZYK
tel. 604133326

Oferta nr 300428 ważna do 31-08-2018
auto laweta pomoc drogowa holowanie
Pomoc drogowa Transport krajowy autolaweta Torun Inowroclaw Bydgoszcz i cała Polska, Europa , samochody maszyny rolnicze itp... Tanio Najazd 5,2m Tel. 533695666 667376027

Kontakt:
tel. 533695666
E-mail: pphmaciejczyk@wp.pl

Oferta nr 300399 ważna do 30-08-2018
Wykończenia wnętrz
Zakładanie płytek, paneli, tapetowanie, malowanie, szpachlowanie, różnego rodzaju zabudowy oraz inne prace związane z remontem i wykończeniem

Kontakt: Marcin
tel. 601266193

Oferta nr 300341 ważna do 29-08-2018
Elektryka
Wykonam instalacje elektryczna, internetowa, alarmowa oraz telewizyjna Wykonanie pomiarów elektrycznych Szybkie i rzetelne wykonanie projektu Niskie ceny fachowe doradztwo

Kontakt:
tel. 577290933

Oferta nr 300324 ważna do 28-08-2018
REMONTY I NAPRAWY
HYDRAULIKA INSTALACJE GRZEWCZE WODNO-KANALIZACYJNE,UDRAŻNIANIE RUR,POSIADAM CERTYFIKAT,GWARANCJA 30-LAT PRAKTYKI,MALOWANIE SZPACHLOWANIE,TAPETOWANIE,TAPETY W PŁYNIE,MONTAZ DRZWI I OKIEN,PANELE ŚCIENNE I PODŁOGOWE,TYNKI OZDOBNE,OPUSZCZANIE SUFITÓW,ELEKTRYKA,PŁYTY GIPSOWO-KARTONOWE,REGIPSY,GLAZURA I TERAKOTA,OCIEPLENIA,ARMATURA ŁAZIENKOWA I KUCHENNA,PANELE PODŁOGOWE I ŚCIENNE I INNE

Kontakt: NOWAK
tel. 535127880
E-mail: 535127880

Oferta nr 300263 ważna do 26-08-2018
Usługi Remontowe
Posiadam wieloletnie doświadczenie w usługach wykończeniowych. Wykonuję: kafelkowanie, malowanie,szpachlowanie, szlifowanie ( żyrafa - mniej pyłu w mieszkaniu!)płyty g/k, silikonowanie, remonty całych mieszkań, kuchni, łazienek itp. Zapraszam do kontaktu.

Kontakt:
tel. 606228613

Oferta nr 300259 ważna do 26-08-2018
Przewozy Osób 24/h Kraj-Europa
Oferuję przewozy osób komfortowym i bezpiecznym autem. Posiadam bogate doświadczenie, jestem miły i kulturalny. Oferuję : - Wyjazdy na Wakacje- Transfery na lotniska - Wyjazdy biznesowe - Wizyty lekarskie (kliniki itd.) - Spotkania rodzinne (wesela,komunie,pogrzeby itd.) - Przejazdy za granice ( np.do pracy,małe przeprowadzki) - Przewozy lekkich towarów ( Auto+Przyczepa) - ITD. Zapewniam : - Bezpieczne przejazdy - Wysoką kulturą osobistą - Miłą atmosferę - Pomoc przy bagażach i nie tylko - Otwarty na propozycje Jeżeli masz jakieś pytania lub propozycje proszę o kontakt tel lub e-mail. Zapraszam wszystkich do współpracy i pozdrawiam.

Kontakt: Przewozy Kraj Europa
tel. 724348192

Oferta nr 300243 ważna do 26-08-2018
Zawiozę wygodnie!
Przewioze wygodnie bezpiecznie !Lotnisko ,wesela,stypy ,impreza okolicznosciowa!dyskoteki NIE!6+1 weekendy..

Kontakt:
tel. 607452098

Oferta nr 300187 ważna do 25-08-2018
Usługi ogrodnicze
Oferuję państwu wycinanie drzew przycinanie żywopłotów koszenie trawy cięcie drewna Inowrocław i okolice zapraszam atrakcyjne ceny usług

Kontakt:
tel. 605663895
E-mail: mechaniklulek@interia.pl

Oferta nr 300076 ważna do 23-08-2018
@@@ ZAKŁAD TAPICERSKI @@@
ZAKŁAD TAPICERSKI O 17-LETNIEJ TRADYCJI NA RYNKU OFERUJE RENOWACJĘ MEBLI TAPICEROWANYCH TAKICH JAK KANAPY, TAPCZANY, NAROŻNIKI, ŁÓŻKA, FOTELE, KRZESŁA, PUFY, ORAZ TAPICERKA SAMOCHODOWA. TRANSPORT MEBLI NA TERENIE INOWROCŁAWIA -GRATIS, NAJLEPSZE CENY NA RYNKU, !!SERDECZNIE ZAPRASZAMY!! Kontakt: INOWROCŁAW (oś. Rąbin, ul. Błażka 2 - między blokami) tel. 664 654 098

Kontakt: ZAKŁAD TAPICERSKI
tel. 664654098

Oferta nr 300020 ważna do 21-08-2018
Zabiegi pielegncyjne twarz i ciało
Zapraszam do zapisów na pielęgnacyjne zabiegi na twarz i ciało: m.on. infuzja tlenowa, karboksyterapia, mezoterapia nanoporowa, mikroigłowa i wiele innych. Więcej informacji udzielę telefonicznie, bądź w wiadomości prywatnej na e-mail czy też facebook; ideal Skin. Zapraszam

Kontakt: Ideal Skin
tel. 603118737
E-mail: monika9033@gmail.com

Oferta nr 299987 ważna do 20-08-2018
Schody drewniane, drzwi, listwy, podłogi
Oferuję zarówno wykonanie jak i montaż schodów drewnianych, drzwi, parapetów, listew podłogowych, mebli drewnianych, podłóg jak i innych wyrobów z drewna. Wiele lat doświadczenia. Zapraszam do kontaktu: stolarstwo.michal@gmail.com , tel:728857172

Kontakt: Usługi Stolarskie
tel. 728857172
E-mail: stolarstwo.michal@gmail.com

Oferta nr 299978 ważna do 20-08-2018






reklamaprywatnośćo portalu
ogłoszeniamiasto firmjedzeniepracanieruchomościwydarzeniarepertuar kina
© copyright 2000-2018 Ino-online Media