Witaj! W trosce o lepszą ochronę danych i dostosowanie do zmian w prawie ochrony danych zmieniliśmy regulamin oraz politykę prywatności.   zrozumiałem i akceptuję

Poniżej możesz zapoznać się ze szczegółami. Polityka prywatności:

Definicje

1. Serwis: oznacza portal internetowy udostępniony w domenie internetowej pod adresem ino.online i pokrewnych tj. i-o.pl, ino24.pl, inowroclawianka.pl,
2. Administrator: oznacza firmę Ino-online Media, ul. Szczęśliwa 1, 88-100 Inowrocław, NIP: 556-181-85-16,
3. Ustawa: oznacza ustawę z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2011 r., Nr 203, poz. 1371 ze zm.),
4. Przez Adres IP rozumie się adres protokołu internetowego, stanowiącego informację mogącą identyfikować Użytkownika,
5. Dane Osobowe oznaczają dane osobowe w rozumieniu artykułu 6. Ustawy, udostępniane przez Użytkowników, gromadzone za pośrednictwem Serwisu i przetwarzane przez Administratora,
6. Użytkownik oznacza odwiedzającego i korzystajacego z Serwisu,
7. Serwisy Zewnętrzne: oznacza inne strony internetowe, które nie stanowią własności, ani nie są bezpośrednio powiązane z Serwisem,
8. Operatorem Hostingowym jest OVH Sp. z o.o., 54-402 Wrocław ul. Szkocka 5 lok. 1, REGON: 933029040 NIP: 899-25-20-556,
9. Polityka oznacza niniejszą Politykę Prywatności.


Informacje ogólne

Administrator oświadcza, że wszystkie dane zarejestrowanych Użytkowników są starannie zabezpieczone i przechowywane. Dane osobowe Użytkownika przetwarzane są zgodnie z udzielonymi przez niego zezwoleniem, a także w zgodzie z obowiązującymi przepisami prawa, w tym Ustawy oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną.

Osoba zarejestrowana w Serwisie akceptuje niniejszy regulamin, zgadza się na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie podanych przez siebie informacji przez Serwis w celach statystycznych i marketingowych zgodnie z Ustawą oraz ustawa z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną.


Zbieranie danych

W celu udoskonalania portalu i rozwoju na potrzeby Użytkowników, Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o Użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób:
- poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje,
- poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych plików cookie (tzw. "ciasteczek"),
- poprzez gromadzenie logów serwera www przez Operatora Hostingowego.


Udostępnianie danych

Dane podlegają udostępnieniu uprawnionym do tego podmiotom zewnętrznym wyłącznie za zgodą Administratora lub osób których te dane dotyczą, jeśli zachodzi podejrzenie przestępstwa. Dane umożliwiające identyfikację osoby fizycznej są udostępniane wyłączenie za zgodą tej osoby lub Administratora. Operator może mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez Serwis upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z żądania. Administrator nie przekazuje Danych Osobowych innym podmiotom. Dane Osobowe nie mogą obejmować "danych wrażliwych" w rozumieniu art. 27 ust. 1 Ustawy.

Użytkownik może w każdej chwili odwołać zgodę na przetwarzanie przez Administratora swoich Danych Osobowych, usunięcia w części lub całości udostępnionych danych, co może wiązać się z poważnym ograniczeniem lub uniemożliwieniem korzystania z całości lub części Serwisu. Szczegółowe regulacje w tym zakresie opisuje punkt "Informacje praktyczne związane z systemem logowania".

Podczas przetwarzania Danych Osobowych Użytkowników stosowane są zgodnie z wymaganiami ustawy i rozporządzeniem środki techniczne i organizacyjne, które mają na celu zabezpieczenie danych przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, przetwarzaniem z naruszeniem Ustawy oraz zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.


Informacja o plikach cookies

Serwis korzysta z plików cookies. Tzw. "ciasteczka" stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest Operator Hostingowy.

Pliki cookies wykorzystywane są w następujących celach:
- tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
- utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła,
- określania profilu użytkownika w celu wyświetlania mu dopasowanych materiałów w sieciach reklamowych, w szczególności sieci Google.

W ramach Serwisu stosowane są dwa główne rodzaje plików cookies: tzw. sesyjne oraz stałe. Cookies "sesyjne" są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). "Stałe" pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.

Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie w dziale ustawienia - sekcja prywatność. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików cookies. Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.

Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu mogą być wykorzystywane również przez współpracujących z Serwisem partnerów oraz przez zewnętrzne programy instalowane w postaci tzw. wtyczek np. społecznościowego serwisu Facebook.com lub innych.

Pliki cookie mogą być wykorzystane przez sieci reklamowe, w szczególności sieć Google, do wyświetlenia reklam dopasowanych do sposobu, w jaki użytkownik korzysta z Serwisu. W tym celu mogą zachować informację o ścieżce nawigacji użytkownika lub czasie pozostawania na danej stronie. W zakresie informacji o preferencjach użytkownika gromadzonych przez sieć reklamową Google użytkownik może przeglądać i edytować informacje wynikające z plików cookies przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/


Informacje praktyczne związane z systemem logowania

Użytkownik zobowiązany jest do ochrony swoich haseł dostępu do Serwisu przed dostępem do tego osób niepowołanych. Serwis nie udostępnia ani nie gromadzi hasła w niezakodowanej formie. W przypadku zagubienia hasła Serwis może przesłać nowe hasło wyłącznie na adres e-mail podany podczas rejestracji użytkownika Serwisu.

Administrator nie ponosi odpowiedzialności za brak dostępu do stron portalu wynikający z przyczyn niezależnych od portalu, błędy lub niekompletność przesyłania informacji przez użytkowników portalu, błędy i awarie powstałe w wyniku przerw w funkcjonowania portalu.

Serwis udostępnia możliwość dodawania komentarzy, zdjęć i innych informacji multimedialnych internautom, w szczególności osobom zarejestrowanym w Serwisie. Rejestracja użytkowników w Serwisie jest bezpłatna i nie pociąga za sobą żadnych zobowiązań finansowych. Korzystanie z Serwisu i podawanie jakichkolwiek danych jest dobrowolne.

Użytkownicy Serwisu mogą korzystać z Serwisu oraz z utworów i baz danych wyłącznie w ramach dozwolonego użytku, wyznaczonego przez przepisy Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych, własności intelektualnej oraz Ustawy o ochronie baz danych.

Użytkownik może w dowolnym momencie edytować swoje dane za pomocą dostępnych narzędzi Serwisu (sekcja profil), może też bezpośrednio zwrócić się do Administratora, przesyłając wiadomość e-mail pod adres portal@ino-online.pl aby dokonać zmian, dodania, usunięcia informacji o sobie, w tym także do cofnięcia zgody i "bycia zapomnianym". Wiadomość musi pochodzić z adresu e-mail podanego podczas rejestracji w Serwisie, w innym wypadku Administrator będzie próbował dokonać uwiarygodnienia Użytkownika na inne dostępne i możliwe sposoby. Administrator ma prawo odmówić usunięcia Danych Osobowych w wypadku, gdy Użytkownik naruszył zasady regulaminu portalu lub przepisy prawa, a zachowanie jego danych jest niezbędne do wyjaśnienia sprawy.


Postanowienia końcowe

Serwis zastrzega sobie prawo do zmiany niniejszej polityki prywatności, o czym Użytkownicy zostaną poinformowani na stronie Serwisu. Wszelkie pytania, wątpliwości dotyczące Polityki Prywatności Użytkownicy mogą wysłać na adres: portal@ino-online.pl.



zrozumiałem i akceptuję



Mieszkanie 34,7m2 sprzedaż lub zamiana
Inowrocław. Prezentujemy państwu na sprzedaż lub zamianę przytulne mieszkanie o powierzchni 34,7m2. Lokal usytuowany na II piętrze w bloku z 2000 roku na os. Toruńskim. Mieszkanie składa się z dwóch pokoi, jasnej kuchni, dużej łazienki z WC oraz przedpokoju. Do lokalu przynależy duży balkon oraz piwnica. W cenie pozostaje zabudowa kuchenna. Istnieje możliwość zamiany na mieszkanie 2-3 pokojowe. Serdecznie zapraszamy na prezentację. Oferta nr 621 Cena: 133000 zł

Kontakt: Patronus Nieruchomości
tel. 509 302 260 / 516 148 308
E-mail: patronus.nieruchomosci@gmail.com
Strona www: http://www.patronus.nieruchomosci.pl

Oferta nr 150538 ważna do 25-06-2018

Rąbin 60,83m2 sprzedaż lub zamiana
Inowrocław. Mamy przyjemność zaprezentować Państwu na sprzedaż lub zamianę interesujące mieszkanie o powierzchni 60,83m2, usytuowane na wysokim parterze w bloku na osiedlu Rąbin. Nieruchomość o bardzo atrakcyjnym układzie pomieszczeń, w skład którego wchodzą: okazały salon z wyjściem na balkon, dwie ustawne sypialnie, samodzielna duża kuchnia, funkcjonalny przedpokój, łazienka oraz WC. Do lokalu przynależy piwnica o powierzchni 5,31m2. Mieszkanie dwustronne, słoneczne i bardzo ciepłe, blok pod zarządem KSM. W cenie pozostają meble w kuchni. Niewątpliwym atutem nieruchomości jest doskonała lokalizacja! W pobliżu znajdują się: Galeria Solna,osiedlowe sklepiki, dwie szkoły podstawowe, kościół, przystanki komunikacji miejskiej. Całości dopełnia niski czynsz w kwocie ok.380zł. Mieszkanie do własnej aranżacji. Istnieje możliwość zamiany na mieszkanie 1-2 pokojowe do I piętra. Serdecznie zapraszamy na prezentację. Oferta nr 614 Cena: do.uzg zł

Kontakt: Patronus Nieruchomości
tel. 509 302 260 / 516 148 308
E-mail: patronus.nieruchomosci@gmail.com
Strona www: http://www.patronus.nieruchomosci.pl

Oferta nr 150537 ważna do 25-06-2018

DZIAŁKI BALCZEWO!!!OSTATNIE....
Balczewo - Inowrocław 10 minut. UWAGA: UDZIAŁ W DRODZE WEWNĘTRZNEJ I WARUNKI ZABUDOWY (dla 3 działek) ZAWIERAJĄ SIĘ W CENIE NIERUCHOMOŚCI! Polecamy DZIAŁKĘ BUDOWLANĄ położoną w Balczewie na Słonecznej Polanie - nowopowstałym osiedlu domów jednorodzinnych.WARUNKI ZABUDOWY - dla BUDYNKU MIESZKALNEGO JEDNORODZINNEGO,m.in.: - budynek mieszkalny jednorodzinny z dopuszczeniem garażu w bryle budynku - budynek mieszkalny do dwóch kondygnacji naziemnych - maksymalna wysokość budynku do 10m - powierzchnia zabudowy do 300 m2 - maksymalna szerokość elewacji frontowej budynku do 20m - GEOMETRIA DACHU: JEDNO, DWU lub WIELOSPADOWY - KĄT NACHYLENIA POŁACI DACHOWYCH - OD 1,5 DO 45 st. Woda+prąd z sieci w drodze przy działce, przyjazne sąsiedztwo,10 minut samochodem od Inowrocławia. Bezpiecznie, spokojnie bez hałasu i obcych przykrych zapachów. Dla aktywnych ruchowo las, ścieżki dydaktyczne, stadnina koni. Dla miłośników przyrody - Rezerwat Balczewo Rejna. Dla tych którzy budują i świętują ukończenie etapu/inwestycji - winiarnia. Dla nocnych marków i nie tylko - własne niebo! Słoneczna Polana zaprasza! OD 962 DO 1499 m2- zostało tylko 5 wolnych działek!! Polecamy i zapraszamy - taka oferta tylko i WYŁĄCZNIE w naszym biurze! Cena: 50 PLN/m2 zł

Kontakt: DOMUM NIERUCHOMOŚCI
tel. 530662500
E-mail: biuro@domum-nieruchomosci.com
Strona www: http://domum-nieruchomosci.com

Oferta nr 150536 ważna do 25-06-2018

DOM W BUDOWIE - POLECAMY!
Inowrocław 8 km. UWAGA - NOWY DOM W BUDOWIE! Z TARASEM 7,5m2 ! DUŻYM GARAŻEM! W PIĘKNEJ OKOLICY! CISZA I SPOKÓJ OD MIEJSKIEGO ZGIEŁKU - GRATIS! OKNO TARASOWE PRZESUWNE - IDEALNIE NAŚWIETLONE WNĘTRZE SALONU Z MIŁYM WIDOKIEM! Na sprzedaż nieruchomość niezabudowana z funkcjonalnym domem parterowym z garażem dwustanowiskowym w budowie. Na działce o pow. 1500 m2 powstaje Dom przy Pastelowej 2 bis - pow. całkowita 153m2, pow. użytkowa 115m2. Stan surowy zamknięty (dachówka angobowana w kolorze czekoladowym,okna i rolety w kolorze czekoladowym). Materiał budowy - pustak ceramiczny. Rok budowy 2017-2018. Nieruchomość położona przy drodze asfaltowej, bardzo dobrze skomunikowana z Inowrocławiem. Rozkład pomieszczeń: wiatrołap-4,22 m²,hall 8,56 m²;kotłownia 5,42 m²;wc 3,15 m²;garaż dwustanowiskowy o pow. 32,53 m²; spiżarnia 0,71 m²; korytarz 7,25 m²; łazienka 5,42 m²; pokój 14,03 m²; pokój 11,49 m²;pokój 11,49 m²;garderoba 2,23 m²; pokój dzienny 33,35 m²; kuchnia 13,46 m². Znakomita oferta dla 4 osobowej rodziny! Miła spokojna okolica, Inowrocław 7 km. We wsi sklep, tereny rekreacyjne, las, stadnina koni.Zdjęcia przedstawiają wizualizację stanu do zamieszkania. Wykończysz wg własnego uznania! Zapraszamy na prezentacje! Cena: 330000 NEG zł

Kontakt: DOMUM NIERUCHOMOŚCI
tel. 530662500
E-mail: biuro@domum-nieruchomosci.com
Strona www: http://domum-nieruchomosci.com

Oferta nr 150535 ważna do 25-06-2018

SALOMEA W BUDOWIE - ZAPROPONUJ CENĘ!!!!
Balin - Inowrocław 3 minuty. UWAGA: NOWA NIŻSZA CENA - 350 000 PLN!!!! SZCZEGÓLNIE POLECAMY do sprzedaży nieruchomość o powierzchni 3010 m2 z domem w budowie. Nieruchomość znajduje się 4 km od Inowrocławia we wsi Balin (kierunek Toruń). Położona jest przy drodze asfaltowej, wymiary działki 50 x 60,2m. Na działce budowany jest dwukondygnacyjny (parter+poddasze użytkowe) dom wg projektu SALOMEA Pracowni DOMPLAN - autor projektu architekt Paweł Cogiel. Powierzchnia użytkowa 135,48 m2 (+ garaż i strych). DOM SALOMEA – zaprojektowany dla 3-6 osobowej rodziny. Styl tradycyjny, z poddasze użytkowym i jednostanowiskowym garażem. Rok budowy: 2012-2014. Funkcjonalny rozkład pomieszczeń, bardzo dobra lokalizacja, miłe i bezkonfliktowe sąsiedztwo w odpowiedniej odległości gwarantującej przestrzeń życiową – wszystko to znajdziecie Państwo w Balinie wsi znajdującej się tuż pod miastem Inowrocław. STREFA DZIENNA: PARTER: Wiatrołap: 3,61m2, Hol: 9,45 m2, Spiżarnia: 2,28m2, Kuchnia: 8,85 m2, Salon + Jadalnia: 30,23m2, Pokój/gabinet: 12,86 m2, Łazienka + toaleta: 6,79m2, Kotłownia 4,62 m2, Garaż 17,11 m2 STREFA PRYWATNA - PODDASZE: Hol: 4,54 m2, Sypialnia: 13,83 m2, Sypialnia: 15,19 m2, Sypialnia: 16,22 m2, łazienka 7,01 m2, Strych: 6,96 m2. STAN TECHNICZNY: SUROWY ZAMKNIĘTY PLUS TYNKI NA PARTERZE, INSTALACJA ELEKTRYCZNA. CZĘŚCIOWO OCIEPLONY. PODDASZE – deskowanie pełne poddasza, bez ścianek działowych, instalacja elektryczna, okna połaciowe w cenie DACH: DACHÓWKA CERAMICZNA FIRMY NELSKAMP KOLOR BRĄZ MIGDAŁOWY ANGOBOWANA! pełne orynnowanie zawiera się w cenie. STOLARKA w kolorze złoty dąb: okna 3 szybowe VEKA, drzwi zewnętrzne, brama garażowa sterowana elektronicznie. Media: prąd, woda do przyłączenia, kanalizacja – bezodpływowa (brak zbiornika, jest odprowadzenie). Wizualizacja przedstawia stan domu gotowego do zamieszkania. Docelowo w tym przypadku dach w kolorze brąz migdał. Zapraszamy na prezentację (klucze w biurze) – OFERTA WYŁĄCZNIE W NASZYM BIURZE! Cena: do uzgodn. zł

Kontakt: DOMUM NIERUCHOMOŚCI
tel. 530662500
E-mail: biuro@domum-nieruchomosci.com
Strona www: http://domum-nieruchomosci.com

Oferta nr 150534 ważna do 25-06-2018











reklamaprywatnośćo portalu
ogłoszeniamiasto firmjedzeniepracanieruchomościwydarzeniarepertuar kina
© copyright 2000-2018 Ino-online Media