Witaj! W trosce o lepszą ochronę danych i dostosowanie do zmian w prawie ochrony danych zmieniliśmy regulamin oraz politykę prywatności.   zrozumiałem i akceptuję

Poniżej możesz zapoznać się ze szczegółami. Polityka prywatności:

Definicje

1. Serwis: oznacza portal internetowy udostępniony w domenie internetowej pod adresem ino.online i pokrewnych tj. i-o.pl, ino24.pl, inowroclawianka.pl,
2. Administrator: oznacza firmę Ino-online Media, ul. Szczęśliwa 1, 88-100 Inowrocław, NIP: 556-181-85-16,
3. Ustawa: oznacza ustawę z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2011 r., Nr 203, poz. 1371 ze zm.),
4. Przez Adres IP rozumie się adres protokołu internetowego, stanowiącego informację mogącą identyfikować Użytkownika,
5. Dane Osobowe oznaczają dane osobowe w rozumieniu artykułu 6. Ustawy, udostępniane przez Użytkowników, gromadzone za pośrednictwem Serwisu i przetwarzane przez Administratora,
6. Użytkownik oznacza odwiedzającego i korzystajacego z Serwisu,
7. Serwisy Zewnętrzne: oznacza inne strony internetowe, które nie stanowią własności, ani nie są bezpośrednio powiązane z Serwisem,
8. Operatorem Hostingowym jest OVH Sp. z o.o., 54-402 Wrocław ul. Szkocka 5 lok. 1, REGON: 933029040 NIP: 899-25-20-556,
9. Polityka oznacza niniejszą Politykę Prywatności.


Informacje ogólne

Administrator oświadcza, że wszystkie dane zarejestrowanych Użytkowników są starannie zabezpieczone i przechowywane. Dane osobowe Użytkownika przetwarzane są zgodnie z udzielonymi przez niego zezwoleniem, a także w zgodzie z obowiązującymi przepisami prawa, w tym Ustawy oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną i rozporządzeniem Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679, dalej zwane RODO.

Osoba zarejestrowana w Serwisie akceptuje niniejszy regulamin, zgadza się na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie podanych przez siebie informacji przez Serwis w celach statystycznych i marketingowych zgodnie z Ustawą oraz ustawa z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną.


Zbieranie danych

W celu udoskonalania portalu i rozwoju na potrzeby Użytkowników, Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o Użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób:
- poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje,
- poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych plików cookie (tzw. "ciasteczek"),
- poprzez gromadzenie logów serwera www przez Operatora Hostingowego.


Udostępnianie danych

Dane podlegają udostępnieniu uprawnionym do tego podmiotom zewnętrznym wyłącznie za zgodą Administratora lub osób których te dane dotyczą, jeśli zachodzi podejrzenie przestępstwa. Dane umożliwiające identyfikację osoby fizycznej są udostępniane wyłączenie za zgodą tej osoby lub Administratora. Operator może mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez Serwis upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z żądania. Administrator nie przekazuje Danych Osobowych innym podmiotom. Dane Osobowe nie mogą obejmować "danych wrażliwych" w rozumieniu art. 27 ust. 1 Ustawy.

Użytkownik może w każdej chwili odwołać zgodę na przetwarzanie przez Administratora swoich Danych Osobowych, usunięcia w części lub całości udostępnionych danych, co może wiązać się z poważnym ograniczeniem lub uniemożliwieniem korzystania z całości lub części Serwisu. Szczegółowe regulacje w tym zakresie opisuje punkt "Informacje praktyczne związane z systemem logowania".

Podczas przetwarzania Danych Osobowych Użytkowników stosowane są zgodnie z wymaganiami ustawy i rozporządzeniem środki techniczne i organizacyjne, które mają na celu zabezpieczenie danych przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, przetwarzaniem z naruszeniem Ustawy oraz zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.


Informacja o plikach cookies

Serwis korzysta z plików cookies. Tzw. "ciasteczka" stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest Operator Hostingowy.

Pliki cookies wykorzystywane są w następujących celach:
- tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
- utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła,
- określania profilu użytkownika w celu wyświetlania mu dopasowanych materiałów w sieciach reklamowych, w szczególności sieci Google.

W ramach Serwisu stosowane są dwa główne rodzaje plików cookies: tzw. sesyjne oraz stałe. Cookies "sesyjne" są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). "Stałe" pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.

Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie w dziale ustawienia - sekcja prywatność. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików cookies. Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.

Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu mogą być wykorzystywane również przez współpracujących z Serwisem partnerów oraz przez zewnętrzne programy instalowane w postaci tzw. wtyczek np. społecznościowego serwisu Facebook.com lub innych.

Pliki cookie mogą być wykorzystane przez sieci reklamowe, w szczególności sieć Google, do wyświetlenia reklam dopasowanych do sposobu, w jaki użytkownik korzysta z Serwisu. W tym celu mogą zachować informację o ścieżce nawigacji użytkownika lub czasie pozostawania na danej stronie. W zakresie informacji o preferencjach użytkownika gromadzonych przez sieć reklamową Google użytkownik może przeglądać i edytować informacje wynikające z plików cookies przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/


Informacje praktyczne związane z systemem logowania

Użytkownik zobowiązany jest do ochrony swoich haseł dostępu do Serwisu przed dostępem do tego osób niepowołanych. Serwis nie udostępnia ani nie gromadzi hasła w niezakodowanej formie. W przypadku zagubienia hasła Serwis może przesłać nowe hasło wyłącznie na adres e-mail podany podczas rejestracji użytkownika Serwisu.

Administrator nie ponosi odpowiedzialności za brak dostępu do stron portalu wynikający z przyczyn niezależnych od portalu, błędy lub niekompletność przesyłania informacji przez użytkowników portalu, błędy i awarie powstałe w wyniku przerw w funkcjonowania portalu.

Serwis udostępnia możliwość dodawania komentarzy, zdjęć i innych informacji multimedialnych internautom, w szczególności osobom zarejestrowanym w Serwisie. Rejestracja użytkowników w Serwisie jest bezpłatna i nie pociąga za sobą żadnych zobowiązań finansowych. Korzystanie z Serwisu i podawanie jakichkolwiek danych jest dobrowolne.

Użytkownicy Serwisu mogą korzystać z Serwisu oraz z utworów i baz danych wyłącznie w ramach dozwolonego użytku, wyznaczonego przez przepisy Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych, własności intelektualnej oraz Ustawy o ochronie baz danych.

Użytkownik może w dowolnym momencie edytować swoje dane za pomocą dostępnych narzędzi Serwisu (sekcja profil), może też bezpośrednio zwrócić się do Administratora, przesyłając wiadomość e-mail pod adres portal@ino-online.pl aby dokonać zmian, dodania, usunięcia informacji o sobie, w tym także do cofnięcia zgody i "bycia zapomnianym". Wiadomość musi pochodzić z adresu e-mail podanego podczas rejestracji w Serwisie, w innym wypadku Administrator będzie próbował dokonać uwiarygodnienia Użytkownika na inne dostępne i możliwe sposoby. Administrator ma prawo odmówić usunięcia Danych Osobowych w wypadku, gdy Użytkownik naruszył zasady regulaminu portalu lub przepisy prawa, a zachowanie jego danych jest niezbędne do wyjaśnienia sprawy.


Postanowienia końcowe

Serwis zastrzega sobie prawo do zmiany niniejszej polityki prywatności, o czym Użytkownicy zostaną poinformowani na stronie Serwisu. Wszelkie pytania, wątpliwości dotyczące Polityki Prywatności Użytkownicy mogą wysłać na adres: portal@ino-online.pl.



zrozumiałem i akceptuję



Komfortowy dom !!!!
Pragnę zaprezentować komfortowy dom w pełni umeblowany i wyposażony. Dom w roku 2014 przeszedł gruntowny remont wnętrza, które zostało w całości zaaranżowane przez projektanta, jak również zewnętrznej strony w postaci ocieplenia, tynku zewnętrznego pomalowanego w nowoczesnym stylu oraz pokrycia dachowego. Dom o powierzchni użytkowej ok. 180m2, gdzie powierzchnia mieszkalna to ok.120m2, do domu przynależy również budynek gospodarczy posadowiony obok domu. Dom pobudowany z cegły na wysokim fundamencie z garażem, pralnią, kotłownią i pomieszczeniami gospodarczymi w bryle domu. Działka jest zagospodarowana, na której rosną krzewy, tuje oraz drzewka iglaste. Wszystko daje poczucie przestrzeni I spokoju. Na posesji zamontowano bramę wjazdową na pilota, zaś w garażu zainstalowano bramę uchylną. Dom wyposażony jest także w instalację pod alarm oraz kamery i stację uzdatniania wody. Dom można ogrzewać na dwa sposoby: pierwszy to piec na ekogroszek, a drugi to piec gazowy na gaz ziemny. W domu znajdują się następujące pomieszczenia: 1. Salon z jadalnią, z wyjściem na taras 2. Kuchnia umeblowana, wyposażona w sprzęt AGD (zmywarka, lodówka, kuchenka, piekarnik), otwarta z wejściem od jadalni. 3. Łazienka na parterze, z kabiną prysznicową, 4. W piwnicy ulokowane są też pomieszczenia gospodarcze, tj.: kotłownia ,pralnio-suszarnia, łącznik oraz garaż 5. Trzy sypialnie na piętrze, 6. Łazienka z wanną. 7. Taras zewnętrzny Dom pobudowany z ogromną dbałością o szczegóły. W bliskiej odległości znajdą Państwo przystanek autobusowy , które zapewnią szybkie połączenie z centrum. Zapraszamy do obejrzenia domu, gdyż na żywo prezentuje się znacznie lepiej niż na zdjęciach. Zapraszam na prezentację! Bezpłatne doradztwo kredytowe. Nr licencji Pośrednika 22661. Cena: 615000 zł

Kontakt: Prestige nieruchomości ul. Solankowa 19
tel. 733334013 Darek
E-mail: darek@prestige-nieruchomosci.pl
Strona www: http://prestige-nieruchomosci.pl/

Oferta nr 154686 ważna do 15-09-2018

Bezczynszowe mieszkanie o powierzchni 51
Pragnę zaprezentować wyjątkowe mieszkanie w budynku wielorodzinnym zlokalizowane w bliskiej odległości od Inowrocławia, zaledwie kilka minut drogi. Mieszkanie o powierzchni 51,05 m2 składa się z 2 niezależnych pokoi, kuchni, łazienki z wc, przedpokoju i spiżarki.Zapraszam na prezentację! Bezpłatne doradztwo kredytowe. Nr licencji Pośrednika 22661. Cena: 66000 zł

Kontakt: Prestige nieruchomości ul. Solankowa 19
tel. 733334013 Darek
E-mail: darek@prestige-nieruchomosci.pl
Strona www: http://prestige-nieruchomosci.pl/

Oferta nr 154685 ważna do 15-09-2018

Wspaniały dom, Mątwy !!!
Pragnę zaprezentować wspaniały dom, który znajduje się na osiedlu domków jednorodzinnych. Dom nie wymaga dużych nakładów finansowych, a jedynie lekkiego odświeżenia i dostosowania stylu do oczekiwań nowego właściciela. Dom o powierzchni użytkowej 201 m2, gdzie powierzchnia mieszkalna to 164 m2. W bryle domu znajduje się 1 garaż, a na działce drugi- blaszak. Dom budowany w 2002 roku z gazobetonu 25, styropianu 8 i gazobetonu 12. Działka jest o powierzchni 953m2, na której rośnie trawa, liczne drzewka owocowe jak i krzewy ozdobne jak np. tuje. W ogrodzie stoi piękna altana drewniana, w której można spędzać czas z rodziną oraz znajduje się stawek. Bezpieczeństwo zapewnia betonowe ogrodzenie. Domek ogrzewany jest piecem węglowym. Na parterze znajdziemy: salon, ustawną kuchnię, 2 sypialnie, łazienkę, wc, 2 pomieszczenia gospodarcze oraz kotłownię. Na piętrze domu: 2 sypialnie, z których można wyjść na wspólny balkon, pokój, łazienkę i garderobę. Na wyposażeniu domu pozostaje zabudowa kuchenna oraz szafy w zabudowie. Cała reszta do uzgodnienia z właścicielem. Zapraszam serdecznie na oglądanie domku, zdjęcia nie odzwierciedlają prawdziwego uroku i klimatu pomieszczeń jak i ogrodu. Bezpłatne doradztwo kredytowe. Numer licencji Pośrednika 22661. Cena: 425tys/neg zł

Kontakt: Prestige nieruchomości ul. Solankowa 19
tel. 733334013 Darek
E-mail: darek@prestige-nieruchomosci.pl
Strona www: http://prestige-nieruchomosci.pl/

Oferta nr 154684 ważna do 15-09-2018

Bardzo ładne 60,83 m2 na os. Rąbin
Przedstawiam Państwu bardzo ładne mieszkanie znajdujące się na osiedlu Rąbin. Składa się ono z 3 pokoi, jasnej kuchni, łazienki, wc oraz przedpokoju. Mieszkanie ma całkowitą powierzchnię 60, 83 m2. Już dzisiaj może ono być twoje, dostępne od zaraz ! Do mieszkania przynależy balkon, na którym w słoneczne dni można napić się przepysznej kawy oraz piwnica, gdzie na pewno pochowasz swoje ukochane rzeczy, z którymi ciężko Ci się rozstać. Mieszkanie bez umeblowania- więc już dzisiaj możesz biec do sklepu i urządzić sobie wnętrze pod siebie ! Pozostaną 2 szafy w zabudowie, oraz istnieje możliwość pozostawienia kuchni. Standard wykończenia : We wszystkich pokojach na ścianach gładzie, a na podłogach parkiety. W kuchni na podłodze znajdują się kafle a na ścianach tapety. W łazience oraz wc znajdują się kafle naścienne oraz podłogowe. Po długim dniu można odprężyć się w wannie. W przedpokoju na podłodze znajdują się panele, a na ścianie boazeria. Wszystkie instalacje zostały wymienione ! We wszystkich pomieszczeniach okna plastikowe. Czynsz wynoszący około 370 zł. Bardzo spokojne sąsiedztwo. Wspaniała lokalizacja !!! Zarządcą są KSM. Nie czekaj i już dzisiaj umów się na prezentację tego wspaniałego mieszkania ! Bezpłatne doradztwo kredytowe ! Numer licencji Pośrednika 22661. Cena: 204000 zł

Kontakt: Prestige nieruchomości ul. Solankowa 19
tel. 733334013 Darek
E-mail: darek@prestige-nieruchomosci.pl
Strona www: http://prestige-nieruchomosci.pl/

Oferta nr 154683 ważna do 15-09-2018

2 piętro*****Centrum****Od zaraz****
Mam do zaprezentowania Państwu mieszkanie w Centrum. Znajduje się ono w bloku z 2000 roku na 2 piętrze. Mieszkanie jest dostępne od zaraz ! Na podłogach znajdują się panele a na ścianach gładzie. W łazience są kafle naścienne oraz podłogowe. Mieszkanie jest nieumeblowane, co daje bardzo duże możliwości osobom z zamiłowaniem do aranżowania wnętrz. Całkowita powierzchnia wynosi 47 m2. Do mieszkania przynależy duży balkon, który jest zadaszony. Wszystkie okna plastikowe. Czynsz wynosi 140 zł plus inne opłaty. Gaz tylko i wyłącznie podłączony do kotłowni, która podgrzewa wodę oraz mieszkania. Wspaniała lokalizacja !!! Wszystko w zasięgu ręki. Bardzo serdecznie zapraszam na prezentację. Bezpłatne doradztwo kredytowe. Numer licencji Pośrednika 22661. Cena: 149tys/neg zł

Kontakt: Prestige nieruchomości ul. Solankowa 19
tel. 733334013 Darek
E-mail: darek@prestige-nieruchomosci.pl
Strona www: http://prestige-nieruchomosci.pl/

Oferta nr 154682 ważna do 15-09-2018











reklamaprywatnośćo portalu
ogłoszeniamiasto firmjedzeniepracanieruchomościwydarzeniarepertuar kina
© copyright 2000-2018 Ino-online Media