Witaj! W trosce o lepszą ochronę danych i dostosowanie do zmian w prawie ochrony danych zmieniliśmy regulamin oraz politykę prywatności.   zrozumiałem i akceptuję

Poniżej możesz zapoznać się ze szczegółami. Polityka prywatności:

Definicje

1. Serwis: oznacza portal internetowy udostępniony w domenie internetowej pod adresem ino.online i pokrewnych tj. i-o.pl, ino24.pl, inowroclawianka.pl,
2. Administrator: oznacza firmę Ino-online Media, ul. Szczęśliwa 1, 88-100 Inowrocław, NIP: 556-181-85-16,
3. Ustawa: oznacza ustawę z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2011 r., Nr 203, poz. 1371 ze zm.),
4. Przez Adres IP rozumie się adres protokołu internetowego, stanowiącego informację mogącą identyfikować Użytkownika,
5. Dane Osobowe oznaczają dane osobowe w rozumieniu artykułu 6. Ustawy, udostępniane przez Użytkowników, gromadzone za pośrednictwem Serwisu i przetwarzane przez Administratora,
6. Użytkownik oznacza odwiedzającego i korzystajacego z Serwisu,
7. Serwisy Zewnętrzne: oznacza inne strony internetowe, które nie stanowią własności, ani nie są bezpośrednio powiązane z Serwisem,
8. Operatorem Hostingowym jest OVH Sp. z o.o., 54-402 Wrocław ul. Szkocka 5 lok. 1, REGON: 933029040 NIP: 899-25-20-556,
9. Polityka oznacza niniejszą Politykę Prywatności.


Informacje ogólne

Administrator oświadcza, że wszystkie dane zarejestrowanych Użytkowników są starannie zabezpieczone i przechowywane. Dane osobowe Użytkownika przetwarzane są zgodnie z udzielonymi przez niego zezwoleniem, a także w zgodzie z obowiązującymi przepisami prawa, w tym Ustawy oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną i rozporządzeniem Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679, dalej zwane RODO.

Osoba zarejestrowana w Serwisie akceptuje niniejszy regulamin, zgadza się na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie podanych przez siebie informacji przez Serwis w celach statystycznych i marketingowych zgodnie z Ustawą oraz ustawa z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną.


Zbieranie danych

W celu udoskonalania portalu i rozwoju na potrzeby Użytkowników, Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o Użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób:
- poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje,
- poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych plików cookie (tzw. "ciasteczek"),
- poprzez gromadzenie logów serwera www przez Operatora Hostingowego.


Udostępnianie danych

Dane podlegają udostępnieniu uprawnionym do tego podmiotom zewnętrznym wyłącznie za zgodą Administratora lub osób których te dane dotyczą, jeśli zachodzi podejrzenie przestępstwa. Dane umożliwiające identyfikację osoby fizycznej są udostępniane wyłączenie za zgodą tej osoby lub Administratora. Operator może mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez Serwis upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z żądania. Administrator nie przekazuje Danych Osobowych innym podmiotom. Dane Osobowe nie mogą obejmować "danych wrażliwych" w rozumieniu art. 27 ust. 1 Ustawy.

Użytkownik może w każdej chwili odwołać zgodę na przetwarzanie przez Administratora swoich Danych Osobowych, usunięcia w części lub całości udostępnionych danych, co może wiązać się z poważnym ograniczeniem lub uniemożliwieniem korzystania z całości lub części Serwisu. Szczegółowe regulacje w tym zakresie opisuje punkt "Informacje praktyczne związane z systemem logowania".

Podczas przetwarzania Danych Osobowych Użytkowników stosowane są zgodnie z wymaganiami ustawy i rozporządzeniem środki techniczne i organizacyjne, które mają na celu zabezpieczenie danych przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, przetwarzaniem z naruszeniem Ustawy oraz zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.


Informacja o plikach cookies

Serwis korzysta z plików cookies. Tzw. "ciasteczka" stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest Operator Hostingowy.

Pliki cookies wykorzystywane są w następujących celach:
- tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
- utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła,
- określania profilu użytkownika w celu wyświetlania mu dopasowanych materiałów w sieciach reklamowych, w szczególności sieci Google.

W ramach Serwisu stosowane są dwa główne rodzaje plików cookies: tzw. sesyjne oraz stałe. Cookies "sesyjne" są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). "Stałe" pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.

Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie w dziale ustawienia - sekcja prywatność. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików cookies. Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.

Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu mogą być wykorzystywane również przez współpracujących z Serwisem partnerów oraz przez zewnętrzne programy instalowane w postaci tzw. wtyczek np. społecznościowego serwisu Facebook.com lub innych.

Pliki cookie mogą być wykorzystane przez sieci reklamowe, w szczególności sieć Google, do wyświetlenia reklam dopasowanych do sposobu, w jaki użytkownik korzysta z Serwisu. W tym celu mogą zachować informację o ścieżce nawigacji użytkownika lub czasie pozostawania na danej stronie. W zakresie informacji o preferencjach użytkownika gromadzonych przez sieć reklamową Google użytkownik może przeglądać i edytować informacje wynikające z plików cookies przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/


Informacje praktyczne związane z systemem logowania

Użytkownik zobowiązany jest do ochrony swoich haseł dostępu do Serwisu przed dostępem do tego osób niepowołanych. Serwis nie udostępnia ani nie gromadzi hasła w niezakodowanej formie. W przypadku zagubienia hasła Serwis może przesłać nowe hasło wyłącznie na adres e-mail podany podczas rejestracji użytkownika Serwisu.

Administrator nie ponosi odpowiedzialności za brak dostępu do stron portalu wynikający z przyczyn niezależnych od portalu, błędy lub niekompletność przesyłania informacji przez użytkowników portalu, błędy i awarie powstałe w wyniku przerw w funkcjonowania portalu.

Serwis udostępnia możliwość dodawania komentarzy, zdjęć i innych informacji multimedialnych internautom, w szczególności osobom zarejestrowanym w Serwisie. Rejestracja użytkowników w Serwisie jest bezpłatna i nie pociąga za sobą żadnych zobowiązań finansowych. Korzystanie z Serwisu i podawanie jakichkolwiek danych jest dobrowolne.

Użytkownicy Serwisu mogą korzystać z Serwisu oraz z utworów i baz danych wyłącznie w ramach dozwolonego użytku, wyznaczonego przez przepisy Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych, własności intelektualnej oraz Ustawy o ochronie baz danych.

Użytkownik może w dowolnym momencie edytować swoje dane za pomocą dostępnych narzędzi Serwisu (sekcja profil), może też bezpośrednio zwrócić się do Administratora, przesyłając wiadomość e-mail pod adres portal@ino-online.pl aby dokonać zmian, dodania, usunięcia informacji o sobie, w tym także do cofnięcia zgody i "bycia zapomnianym". Wiadomość musi pochodzić z adresu e-mail podanego podczas rejestracji w Serwisie, w innym wypadku Administrator będzie próbował dokonać uwiarygodnienia Użytkownika na inne dostępne i możliwe sposoby. Administrator ma prawo odmówić usunięcia Danych Osobowych w wypadku, gdy Użytkownik naruszył zasady regulaminu portalu lub przepisy prawa, a zachowanie jego danych jest niezbędne do wyjaśnienia sprawy.


Postanowienia końcowe

Serwis zastrzega sobie prawo do zmiany niniejszej polityki prywatności, o czym Użytkownicy zostaną poinformowani na stronie Serwisu. Wszelkie pytania, wątpliwości dotyczące Polityki Prywatności Użytkownicy mogą wysłać na adres: portal@ino-online.pl.



zrozumiałem i akceptuję

Ogniste show w centrum miasta

fot. AJ
 INOWROCŁAW | 4  sierpnia 2018, 22:57
Festiwal Fireshow rozpalił dziś inowrocławski Rynek. Były pokazy ognia, laserów i tańca.

r  e  k  l  a  m  a


W programie znalazły się spektakle ogniowe w wykonaniu Teatru Jednej Miny, Teatru Avatar i Teatru Ognia Bohema. Publiczność miała również okazję podziwiać pokaz acro dance UV i widowisko plenerowe wśród płonących mandali ognia w wykonaniu Teatru Klinika Lalek. [AJ]





Wasze komentarze:

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[879]
2018-08-07 20:00:04 | zgłoś do moderacji

Drugi@ Nie potrafisz nic sensownego przytoczyć, naprawdę sądzisz że wyborcy PiS zagłosowali na tą partię bo Macierewicz nie miał być MON? słabe to jest i ty o tym wiesz.Macierewicz i Misiewicz to żołnierze Rydzyka a nie Jarosława,on sam ich co najwyżej toleruje ze względu na rydzykowy elektorat ale obaj za bardzo fikali i Jarek ich ustawił do pionu.

drugi_sort

Inowrocław
[1764]
2018-08-07 18:13:52 | zgłoś do moderacji

"PiS jak mowił tak czynił" naPiSał ich fan...
Teraz już wiem na podstawie jakiego materiału badawczego Kurski stwierdził, że "ciemny lud to kupi”. Nie mam czasu wyjaśniać pisolubom typu FDZ, że jest dokładnie odwrotnie, bo przecież i tak " nikt im nie wmòwi, że białe jest białe, a czarne jest czarne" zgodnie z życiową dewizą guru tej formacji Jarosława Polski Zbawiciela. Dam tylko jeden, ale jakże symptomatyczny przykład: Obiecali "ciemnemu ludowi, że to nie Maciarewicz będzie ministrem ON, obiecali i co? Po wyborach wyszło szydło z worka, a właściwie z wora, bo takich i podobnych przykładòw jest bezmiar. No, ale ciemny lud...

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[879]
2018-08-07 13:52:41 | zgłoś do moderacji

Problem opozycji polega na tym że nie możecie się pogodzić z tym że PiS wygrał i to uczciwie,a to że rządzi to jest wina tych którzy nie wierzą platformie i się wcale nie dziwię bo ich wielokrotnie okłamała, PiS jak mówił tak czyni.

drugi_sort

Inowrocław
[1764]
2018-08-07 13:00:26 | zgłoś do moderacji

FDZ, Nawet z tych co poszli na wybory to większość nie głosowała na Zjednoczoną Prawicę, więc co to za bredzenie o suwerenie. Większość Polaków nie chce, aby;
Polską
Zjednoczona
Prawica
Rządziła
z pierwszym sekreta..., pardon, z Prezesem na czele.

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[879]
2018-08-07 11:26:49 | zgłoś do moderacji

Drugi@ Bredzisz i nie wiele po za tym,wsparcie dla wybranych? przecież nie kto inny jak totalna opozycja chce wprowadzić 500+ dla wybranych.Co do kwestionowania tego że PiS ma większość pochodzącą z mniejszości to tylko świadczy o tym że wyborcy totalnej opozycji nie wierzą w platformę i jej .nowoczesne satelity i poprostu nie poszli na wybory.

drugi_sort

Inowrocław
[1764]
2018-08-07 11:09:21 | zgłoś do moderacji

Adamus, niestety to tak właśnie Kaczynski i ta cała jego menażeria z "DojnejZmiany" tak zdemolowała wszystko w Polsce i szczuje wszystkich na wszystkich. Zasłaniając się mitycznymi suwerenem ( około 18% uprawnionych wyborców) i wsparciem socjalnym dla wybranych niszczy w kraju najważniejsze wartości cywilizowanego świata wyprowadzając nas z Europy wpychając jednocześnie w łapy Putina.
Już nawet nie kryją się, że mają "gdzieś" konstytucję, czego kuriozalnym dowodem jest ściganie łudzi, którzy kojarzą konstytucję z Lechem Kaczyńskim. Rozumiem, że z Dudą to się już konstytucja nikomu rozsądnemu nie kojarzy , ale przecież Lech Kaczyński jaki był taki był, ale konstytucję szanował.

wnikliwy

Inowrocław
[377]
2018-08-07 08:22:49 | zgłoś do moderacji

Adamus - masz rację, trochę mnie wena poniosła. Typowo nie na temat :)

Adamus720509

Inowrocław
[13]
2018-08-07 07:49:31 | zgłoś do moderacji

Witam wszystkich. Wchodząc w artykuł myślałem, że będą tu komentarze do wydarzenia które opisuje i spostrzeżenia co było dobre, co było złe, co można poprawić. Początkowe komentarze rzeczywiście odnosiły się do tematu, ale reszta to czysta polityka. Proponuję tym wszystkim znającym się na polityce założenie jakiegoś tematu i tam pisanie i obrzucanie się "mięsem" i obelgami.

inianek

Inowrocław
[537]
2018-08-06 20:27:30 | zgłoś do moderacji

Wnikliwy to platfus trudno mu cokolwiek zrozumieć.

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[879]
2018-08-06 14:57:44 | zgłoś do moderacji

Są też ludzie nie popierający PiS a przeciwko platformie.

W kraju są dwie partie realnie mogące rządzić czy tego chcesz czy nie,a JOWy o których marzy Kukiz na którego głosowałem ostatnio są póki co nierealne, musicie się pogodzić że PiS rządzi wtedy będzie spokój.

wnikliwy

Inowrocław
[377]
2018-08-06 14:47:02 | zgłoś do moderacji

Przeczytaj jeszcze raz jeden z pierwszych postów Znów dzielisz ludzi nie dopuszczając że są osoby nie popierające PO a będące przeciwko PIS. Wiem to trudno ogarnąć

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[879]
2018-08-06 14:38:08 | zgłoś do moderacji

To samo mogę powiedzieć o zwolennikach platformy i tvn 24,konsensus między PiS a platformą jest mało realny,bo PiS jest pro polski a platforma pro niemiecka i to w negatywnym sensie.

wnikliwy

Inowrocław
[377]
2018-08-06 14:30:35 | zgłoś do moderacji

Wybacz, ale jeśli twoja logika opiera się na innych założeniach niż normalne to trudno znaleźć i zrozumieć inna stronę Zaczynam dochodzić do wnioski że zwolennik PIS u to inny stan świdomości

wnikliwy

Inowrocław
[377]
2018-08-06 14:24:16 | zgłoś do moderacji

To czy Polska będzie wykorzystywana czy tez nie nie zależy od jakiejś tam zmowy tylko zależy czy edukacja, gospodarka, nowe wynalazki będą w Polsce normą. Aby to osiągnąć jest konieczny konsensus wszystkich Polaków. I jeszcze coś, coś co jeszcze nie osiągnęliśmy - kontynuacja strategicznych programów które powinny być realizowane niezależnie od tego kto jest przy władzy. Na chwilę obecną PIS robi wszystko na odwrót. Do tego skłócił Polaków czyli zrobił rzecz niewybaczalną.

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[879]
2018-08-06 14:22:38 | zgłoś do moderacji

To według ciebie jest łamane,bo moim zdaniem jest tylko inaczej interpretowane,gdyby zapisy były klarowne w polskich kodeksach to prawnicy nie mieli by co robić.

wnikliwy

Inowrocław
[377]
2018-08-06 14:16:11 | zgłoś do moderacji

Ale nie na tyle samodzielnie aby PIS mógł zmieniać Konstytucję okrężną droga - na to nigdy nie będzie zgody. Jeśli PIS będzie rządził w ramach obowiązującego prawa nie mam żadnych zastrzeżeń - i tu się nie możemy dogadać.

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[879]
2018-08-06 14:14:54 | zgłoś do moderacji

Tylko głupiec nie zauważa że są układy przeciwne rosnącej pozycji Polski,taki jest kapitalizm albo my zarobimy na tobie albo ty na nas.

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[879]
2018-08-06 14:11:38 | zgłoś do moderacji

Prawo dali wyborcy, PiS rządzi samodzielnie i musicie się z tym pogodzić, tak jak ja musiałem się pogodzić ze złodziejskim układem panującym 2007-2015

wnikliwy

Inowrocław
[377]
2018-08-06 14:08:45 | zgłoś do moderacji

A tak przy okazji - naprawdę wierzysz w antypolski układ? Nie kumasz, że głosząc takie teorie dzielisz ludzi. Nie powodujesz, że Polska jest jednolita, że się wspólnie dogadujemy, że demokracja nie polega na narzucaniu woli innym przez garstkę sfrustrowana ludzi widzących wszędzie zagrożenia i upatrujących w innych wszelkie zło. Nie na tym polega jedność.

wnikliwy

Inowrocław
[377]
2018-08-06 14:01:50 | zgłoś do moderacji

Czy Ty porównałeś przed chwila czasy Solidarności z dzisiejszym dniem. A kto dał PIS owi takie prawo - te niespełna 19 procent wyborców, a może 40% w większości przekupionych ludzi - no nie rozśmieszaj mnie!

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[879]
2018-08-06 13:58:52 | zgłoś do moderacji

Przestań się ośmieszać,a czym była walka opozycjonistów ze solidarności jak nie łamaniem obowiązującego wtedy prawa? Jeżeli nie da się inaczej to trzeba zinterpretować prawo tak aby obalić antypolski układ.

wnikliwy

Inowrocław
[377]
2018-08-06 13:43:30 | zgłoś do moderacji

Jeśli żyłeś gdy Solidarność walczyła i był okrągły stół to doskonałe powinieneś sobie zdawać sprawę jakie wtedy były uwarunkowania Każda ze stron poświęciła coś aby się dogadać Dzięki temu Polska jest. NATO UE i nie muszę miecz paszportu ani zgody władz jeśli chce gdzieś wyjechać Powtarzanie takich banialuk ja przed chwilą przeczytałem jest jakaś wersja historii zmieniana po to aby pewne rzeczy usprawiedliwiać Wybacz ale całkowicie się z Tobą nie zgadzam A jeśli dobrze zrozumiałem Twoja wypowiedź że możesz się zgodzić na łamanie prawa aby było lepiej to przypomnę Tobie że faszyzm się na tym opierał Prawo jest święte jeśli go łamiesz to prowadzi to do anarhii

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[879]
2018-08-06 13:36:57 | zgłoś do moderacji

Ile razy mam wałkować ten temat? zacznijcie myśleć.Wałęsa przy okrągłym stole i na różnych popijawach zagwarantował komuchom nietykalność w nowym ustroju a oni wybrali go na prezydenta przedstawiając jako wyzwoliciela uciemiężonych.W sądzie najwyższym,trybunale konstytucyjnym i wielu innych instytucjach decydujących o państwie do tej pory tacy ludzie zasiadali,ja osobiście nie chcę aby to byli ludzie którzy służyli Moskwie, dlatego twierdzę że to porządkowanie.Jeżeli nie da się inaczej jak przez rewolucję prawną to ja jestem za.

wnikliwy

Inowrocław
[377]
2018-08-06 13:22:40 | zgłoś do moderacji

Twierdzisz że są ludzie donoszący na Polskę i to jest zdrada Idziesz dalej, przywołujesz że kiedyś to powinna być kulka w łeb (tak było za czasów komuny) W takim wypadku wytłumacz mi w jaki sposob, bez zmiany konstytucji, ustawami, zmienia się ustrój państwa. Czy to jest normalne działanie czy też "lekko" naciagane. Czy Polska to jest tylko PIS owska i czy ktokolwiek myślący inaczej niż obecną patria głosi to jest już wrog? Czy jako wróg ma być odsunięty od stanowiska a może od razu w łeb i będzie luzik.

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[879]
2018-08-06 13:18:47 | zgłoś do moderacji

Wnikliwy@ Nie rozumiem co piszesz, gubisz się ,wmawiasz mi jakieś rzeczy których nigdy nie napisałem, weź człowieku ogarnij!

wnikliwy

Inowrocław
[377]
2018-08-06 13:03:37 | zgłoś do moderacji

Widzisz cały problem z Twoim rozumowaniem można w dwóch tezach określić Pierwsza teza to że innych masz gdzieś Druga teza to to że widzisz i kklasyfikujesz ludzi jej dziecko ( rzeczywistość jest czarno-biała a ludzie dzieła się na tych dobrych i reszta czyli PO) Nie wiem czy to zrozumiałeś co napisałem ale to już naprawdę twój problem

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[879]
2018-08-06 13:00:07 | zgłoś do moderacji

Wnikliwy@ Twoje skojarzenia mnie nie obchodzą,forma wpisów jest różna,ale najważniejsze jest przesłanie.Interpretacja tego co się dzieje obecnie jest podzielona,bo dla jednych jest to demolka dla innych naprawa.Póki co rządzi PiS a platforma nie może się z tym pogodzić że zostali odsunięci od koryta ,kablują gdzie popadnie a dla mnie to jest zdrada narodu za którą kiedyś dostawało się kulkę.

wnikliwy

Inowrocław
[377]
2018-08-06 12:38:45 | zgłoś do moderacji

Do FanDobrejZmiany zmiany - czytając Twoje posty mam wrażenie jakbym cisnął się do PRL i takich zatwardziałych komunistów słuchał Ty przeczytaj co piszesz jaki język używasz i jeśli jesteś młody to uzupełnij wykształcenie bo jak Boga kocham czasy minione wracają w Twoich wypowiedziach

Czestmir

Inne miasto
[559]
2018-08-06 12:10:23 | zgłoś do moderacji

O mamo, dopiero teraz zwróciłem uwagę. Zapomniano dodać, że zapraszal ryszard brejza. Czy nie zapraszał?

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[879]
2018-08-06 10:38:47 | zgłoś do moderacji

dЯÜgi s0rt-pierwszy głowonóg ino online@ Wielu ludzi na tym portalu wysyła ciebie do Gostynina,i nie bez przyczyny ponieważ cierpisz na zaburzenia o podłożu misiewiczowskim i pisiewiczowskim.

Co do porządkowania państwa przez PiS mają moje poparcie,komuny nie ma od prawie 30 lat ale komuchów i ich zindoktyrynowanych dzieci zasiadających w najwyższych instytucjach trzeba się raz na zawsze pozbyć-powyrywać chwasty.

drugi_sort

Inowrocław
[1764]
2018-08-06 09:33:06 | zgłoś do moderacji

Co te Pisoluby typu JasonX, czy FDZ mają z tym Gostyninie, że go tak często przywołują. Czyżby tam mieścił się ich ośrodek myśli intelektualnej i strategii propagandowej? Poziom ich wypowiedź zdecydowanie na to wskazuje.
PS. Rozliczani to będą tacy jak Ty i Twoi idole z "DojnejZmiany" za niszczenie praworządności i demokracji oraz, wyprowadzanie Polski z UE i wpychanie Jej w łapy Putina i nikt nie będzie musiał wywozić ich do Gostynina, bo oni już tam są.

JasonX

Inowrocław
[1805]
2018-08-06 00:04:39 | zgłoś do moderacji

Drugi szczoch@ lewacki prymitywie, mam nadzieję że takich jak ty z toba włącznie kiedyś rozlicza, następnie dadzą pod klucz na osiedle dla oblakanych i nie budzących rokowań na resocjalizacje w Gostyninie

monisia90

Centrum miasta
[87]
2018-08-05 22:26:07 | zgłoś do moderacji

Szału nie było...

drugi_sort

Inowrocław
[1764]
2018-08-05 20:09:26 | zgłoś do moderacji

Mam wrażenie, JasonX, to taki współczesny Ebenezer Scrooge i mam nadzieję, że spotka go to samo co jego pierwowzór literacki i to każdej nocy.

maniek23

Inowrocław
[18]
2018-08-05 19:43:38 | zgłoś do moderacji

Było spoko !

wędkarz84

Inowrocław
[271]
2018-08-05 17:49:15 | zgłoś do moderacji

Było ok chociaż widziałem lepsze takie pokazy.Słaba widoczność i brak ekranu trochę zepsuły sprawę

maja2017

Inowrocław
[54]
2018-08-05 14:28:58 | zgłoś do moderacji

Artyści super. Przedstawienia piękne. Więcej młodych zdolnych ludzi w Inowroclawiu .

backwithavengeance

Toruńskie
[1945]
2018-08-05 13:13:01 | zgłoś do moderacji

taki miszmasz - trochę na skraju wiejskiej zabawy i kiczu, a trochę naprawdę wysokiego poziomu

Minus: brak widoczności. widziały coś tylko 2-3 rzędy z przodu i dzieci na baranach. można było jakiś ekran walnąć chociaż dla reszty

Plus za inicjatywę i fajny show z ogniem (Twardowski).

Haters gonna hate, więc wpisami niektórych fanów operetki bym się nie przejmował ;-)

wnikliwy

Inowrocław
[377]
2018-08-05 10:05:52 | zgłoś do moderacji

Czyżby tam były te fajerwerki? W parku ptaki się zerwały i uciekały z krzykiem. Tak jest za każdym razem gdy fajerwerki "uświetniają" jakąś imprezę. Czy ta moda w mieście uzdrowiskowym ze strefa A powinna być kultywowana? Czy naprawdę to jest tak widowiskowe aby ponosić koszty związane ze straszeniem ptaków, psów i innych zwierząt? Może warto się nad tym zastanowić - jak uważacie?

aszka

Inowrocław
[223]
2018-08-05 07:03:22 | zgłoś do moderacji

Świetne widowisko 👍

Hamlet

moje miasto
[1673]
2018-08-05 06:27:50 | zgłoś do moderacji

Zdj nr2 bardzo zmeczone dzieci- toc są wakacje a tu tyle się dzieje wiec nalezy się trochę wytchnienia a rodzic pilnuje zeby nikt młodemu nie przeszkadzał.A impreza owszem ,owszem mogła się podabac

Czestmir

Inne miasto
[559]
2018-08-05 06:08:56 | zgłoś do moderacji

Zosiu2, zrdadz nam, komu dziękujesz?

JasonX

Inowrocław
[1805]
2018-08-05 02:29:28 | zgłoś do moderacji

Było do dupy. Nie dziękuję.

Spektakl na miarę Inowrocławia, jakie miasto taki spektakl o kant dupy

zosia 2

Inowrocław
[176]
2018-08-05 00:21:25 | zgłoś do moderacji

Było pięknie .Dziękujemy
Uwaga: 
zaloguj się lub jeśli nie masz konta zarejestruj się aby dodać komentarz.
Jeśli w materiale użyto Twojego wizerunku, a ty nie wyrażasz na to zgody zgłoś to nam.
Portal internetowy Ino.online nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych opinii. Użytkownik dokonujący wpisu na łamach portalu, może ponieść za jego treść odpowiedzialność cywilną bądź karną. Komentarze naruszające dobre obyczaje i niezwiązane z tematem mogą być usuwane bez ostrzeżenia.




© copyright 2000-2018 Ino-online Media