Witaj! W trosce o lepszą ochronę danych i dostosowanie do zmian w prawie ochrony danych zmieniliśmy regulamin oraz politykę prywatności.   zrozumiałem i akceptuję

Poniżej możesz zapoznać się ze szczegółami. Polityka prywatności:

Definicje

1. Serwis: oznacza portal internetowy udostępniony w domenie internetowej pod adresem ino.online i pokrewnych tj. i-o.pl, ino24.pl, inowroclawianka.pl,
2. Administrator: oznacza firmę Ino-online Media, ul. Szczęśliwa 1, 88-100 Inowrocław, NIP: 556-181-85-16,
3. Ustawa: oznacza ustawę z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2011 r., Nr 203, poz. 1371 ze zm.),
4. Przez Adres IP rozumie się adres protokołu internetowego, stanowiącego informację mogącą identyfikować Użytkownika,
5. Dane Osobowe oznaczają dane osobowe w rozumieniu artykułu 6. Ustawy, udostępniane przez Użytkowników, gromadzone za pośrednictwem Serwisu i przetwarzane przez Administratora,
6. Użytkownik oznacza odwiedzającego i korzystajacego z Serwisu,
7. Serwisy Zewnętrzne: oznacza inne strony internetowe, które nie stanowią własności, ani nie są bezpośrednio powiązane z Serwisem,
8. Operatorem Hostingowym jest OVH Sp. z o.o., 54-402 Wrocław ul. Szkocka 5 lok. 1, REGON: 933029040 NIP: 899-25-20-556,
9. Polityka oznacza niniejszą Politykę Prywatności.


Informacje ogólne

Administrator oświadcza, że wszystkie dane zarejestrowanych Użytkowników są starannie zabezpieczone i przechowywane. Dane osobowe Użytkownika przetwarzane są zgodnie z udzielonymi przez niego zezwoleniem, a także w zgodzie z obowiązującymi przepisami prawa, w tym Ustawy oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną i rozporządzeniem Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679, dalej zwane RODO.

Osoba zarejestrowana w Serwisie akceptuje niniejszy regulamin, zgadza się na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie podanych przez siebie informacji przez Serwis w celach statystycznych i marketingowych zgodnie z Ustawą oraz ustawa z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną.


Zbieranie danych

W celu udoskonalania portalu i rozwoju na potrzeby Użytkowników, Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o Użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób:
- poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje,
- poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych plików cookie (tzw. "ciasteczek"),
- poprzez gromadzenie logów serwera www przez Operatora Hostingowego.


Udostępnianie danych

Dane podlegają udostępnieniu uprawnionym do tego podmiotom zewnętrznym wyłącznie za zgodą Administratora lub osób których te dane dotyczą, jeśli zachodzi podejrzenie przestępstwa. Dane umożliwiające identyfikację osoby fizycznej są udostępniane wyłączenie za zgodą tej osoby lub Administratora. Operator może mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez Serwis upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z żądania. Administrator nie przekazuje Danych Osobowych innym podmiotom. Dane Osobowe nie mogą obejmować "danych wrażliwych" w rozumieniu art. 27 ust. 1 Ustawy.

Użytkownik może w każdej chwili odwołać zgodę na przetwarzanie przez Administratora swoich Danych Osobowych, usunięcia w części lub całości udostępnionych danych, co może wiązać się z poważnym ograniczeniem lub uniemożliwieniem korzystania z całości lub części Serwisu. Szczegółowe regulacje w tym zakresie opisuje punkt "Informacje praktyczne związane z systemem logowania".

Podczas przetwarzania Danych Osobowych Użytkowników stosowane są zgodnie z wymaganiami ustawy i rozporządzeniem środki techniczne i organizacyjne, które mają na celu zabezpieczenie danych przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, przetwarzaniem z naruszeniem Ustawy oraz zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.


Informacja o plikach cookies

Serwis korzysta z plików cookies. Tzw. "ciasteczka" stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest Operator Hostingowy.

Pliki cookies wykorzystywane są w następujących celach:
- tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
- utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła,
- określania profilu użytkownika w celu wyświetlania mu dopasowanych materiałów w sieciach reklamowych, w szczególności sieci Google.

W ramach Serwisu stosowane są dwa główne rodzaje plików cookies: tzw. sesyjne oraz stałe. Cookies "sesyjne" są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). "Stałe" pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.

Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie w dziale ustawienia - sekcja prywatność. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików cookies. Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.

Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu mogą być wykorzystywane również przez współpracujących z Serwisem partnerów oraz przez zewnętrzne programy instalowane w postaci tzw. wtyczek np. społecznościowego serwisu Facebook.com lub innych.

Pliki cookie mogą być wykorzystane przez sieci reklamowe, w szczególności sieć Google, do wyświetlenia reklam dopasowanych do sposobu, w jaki użytkownik korzysta z Serwisu. W tym celu mogą zachować informację o ścieżce nawigacji użytkownika lub czasie pozostawania na danej stronie. W zakresie informacji o preferencjach użytkownika gromadzonych przez sieć reklamową Google użytkownik może przeglądać i edytować informacje wynikające z plików cookies przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/


Informacje praktyczne związane z systemem logowania

Użytkownik zobowiązany jest do ochrony swoich haseł dostępu do Serwisu przed dostępem do tego osób niepowołanych. Serwis nie udostępnia ani nie gromadzi hasła w niezakodowanej formie. W przypadku zagubienia hasła Serwis może przesłać nowe hasło wyłącznie na adres e-mail podany podczas rejestracji użytkownika Serwisu.

Administrator nie ponosi odpowiedzialności za brak dostępu do stron portalu wynikający z przyczyn niezależnych od portalu, błędy lub niekompletność przesyłania informacji przez użytkowników portalu, błędy i awarie powstałe w wyniku przerw w funkcjonowania portalu.

Serwis udostępnia możliwość dodawania komentarzy, zdjęć i innych informacji multimedialnych internautom, w szczególności osobom zarejestrowanym w Serwisie. Rejestracja użytkowników w Serwisie jest bezpłatna i nie pociąga za sobą żadnych zobowiązań finansowych. Korzystanie z Serwisu i podawanie jakichkolwiek danych jest dobrowolne.

Użytkownicy Serwisu mogą korzystać z Serwisu oraz z utworów i baz danych wyłącznie w ramach dozwolonego użytku, wyznaczonego przez przepisy Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych, własności intelektualnej oraz Ustawy o ochronie baz danych.

Użytkownik może w dowolnym momencie edytować swoje dane za pomocą dostępnych narzędzi Serwisu (sekcja profil), może też bezpośrednio zwrócić się do Administratora, przesyłając wiadomość e-mail pod adres portal@ino-online.pl aby dokonać zmian, dodania, usunięcia informacji o sobie, w tym także do cofnięcia zgody i "bycia zapomnianym". Wiadomość musi pochodzić z adresu e-mail podanego podczas rejestracji w Serwisie, w innym wypadku Administrator będzie próbował dokonać uwiarygodnienia Użytkownika na inne dostępne i możliwe sposoby. Administrator ma prawo odmówić usunięcia Danych Osobowych w wypadku, gdy Użytkownik naruszył zasady regulaminu portalu lub przepisy prawa, a zachowanie jego danych jest niezbędne do wyjaśnienia sprawy.


Postanowienia końcowe

Serwis zastrzega sobie prawo do zmiany niniejszej polityki prywatności, o czym Użytkownicy zostaną poinformowani na stronie Serwisu. Wszelkie pytania, wątpliwości dotyczące Polityki Prywatności Użytkownicy mogą wysłać na adres: portal@ino-online.pl.



zrozumiałem i akceptuję

Stachowiak kandydatem na prezydenta

fot. archiwum
 INOWROCŁAW | 9  lipca 2018, 14:47
To już oficjalne. Ireneusz Stachowiak powalczy o fotel prezydenta Inowrocławia jako kandydat Zjednoczonej Prawicy w jesiennych wyborach samorządowych.

Kandydaturę Ireneusza Stachowiaka zaakceptował komitet polityczny PiS. Przez wiele miesięcy na nieoficjalnej giełdzie kandydatów pojawiały się dwa nazwiska - Marcina Wrońskiego i właśnie Ireneusza Stachowiaka. Więcej na ten temat dowiemy się podczas jutrzejszej konferencji prasowej, w której wezmą udział liderzy ugrupowań tworzących Zjednoczoną Prawicę. Ireneusz Stachowiak do 2016 roku pełnił funkcję zastępcy prezydenta Inowrocławia, obecnie jest prezesem Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej. [MP]



Wasze komentarze:

marunio

Inowrocław
[2]
2018-07-11 00:57:05 | zgłoś do moderacji

W innym wątku też wrzuciłem bo pytanie ważne

http://pokazywarka.pl/g3el23

karol44

Inowrocław
[78]
2018-07-10 23:32:20 | zgłoś do moderacji

Była konferencja, a na niej:
Zero konkretow.
Brak pomysłów.
Powtarzanie słów wypowiedzianych już przez kogos innego.
Twarze ludzi, którzy nie cieszą się społecznym zaufaniem.
Nędza.

drugi_sort

Inowrocław
[1696]
2018-07-10 20:14:40 | zgłoś do moderacji

Ku pamięci i przestrodze:
http://ino.online/n.php?wiadomosc=22484&nr=1.
Pytanie: Kim okrzyknięto niedawno w Polsce protegowanego Pana Stachowiaka? Najsłynniejszym w Polsce:
a) karierowiczem
b) "PiSiewiczem
C) " Misiewiczem"
Oczyma wyobraźni widzę jak i wg jakiego kryterium wyglądałaby wymiana kadr w mieście gdyby wygrał Stachowiak. Zresztą już zdjęcie "pierwszej kadrowej" wiele sugeruje.

Inowrocławianin79

Inowrocław
[66]
2018-07-10 17:50:53 | zgłoś do moderacji

Ja niżej podpisany oświadczam, że kandyduję na zaszczytne stanowisko Prezydenta Miasta Inowrocławia dla dobra jego mieszkańców, poprzez odsunięcie od władzy Ryszarda Brejzę. Jednocześnie przysięgam uroczyście, że jeśli nie przejdę do drugiej tury wyborów, to poprę kontrkandydata Ryszarda Brejzy.
Brakuje dopisku....
Mam pełne poparcie Pana Marka Browińskiego, który w wyborach uzupełniających minimalnie przegrał choć zdobył (kupę) głosów...

fircyk12

Inowrocław
[37]
2018-07-10 17:41:22 | zgłoś do moderacji

Jak Stachowiak dla mieszkańców to Brejza dla siebie

Staryramol

Inowrocław
[36]
2018-07-10 17:11:08 | zgłoś do moderacji

Jestem spokojny o brak zmowy pomiędzy Brejzą, a Stachowiakiem, jeden nie chce zmian dla siebie, a drugi chce zmian dla mieszkańców

cobytu

Inowrocław
[236]
2018-07-10 16:51:46 | zgłoś do moderacji

Panie Marku to jest nierealne!

Marek Browiński

Inowrocław
[3464]
 online 
2018-07-10 16:32:52 | zgłoś do moderacji

Mieszkańcy Inowrocławia cały czas podejrzewają, że Ireneusz Stachowiak i Janusz Radzikowski, kandydaci na stanowisko Prezydenta Miasta Inowrocławia, działają w zmowie z prezydentem Ryszardem Brejzą. Jest jeden sposób, żeby Ci panowie się uwiarygodnili. Niech podpiszą i opublikują takie oświadczenie:

Ja niżej podpisany oświadczam, że kandyduję na zaszczytne stanowisko Prezydenta Miasta Inowrocławia dla dobra jego mieszkańców, poprzez odsunięcie od władzy Ryszarda Brejzę. Jednocześnie przysięgam uroczyście, że jeśli nie przejdę do drugiej tury wyborów, to poprę kontrkandydata Ryszarda Brejzy.

brunon

Na emigracji
[415]
2018-07-10 15:51:11 | zgłoś do moderacji

za komuny był taki żart ( choć na fakcie autentycznym): "idzie milicjant i myśli....."

cobytu

Inowrocław
[236]
2018-07-10 15:34:51 | zgłoś do moderacji

crookzi - poza tym chyba mnie z kimś mylisz ;)

cobytu

Inowrocław
[236]
2018-07-10 15:33:37 | zgłoś do moderacji

crookzi - ja i Brejza? Nie rozśmieszaj mnie! 16 lat panowania chyba wystarczy?

milicjant88

Inowrocław
[192]
2018-07-10 15:18:19 | zgłoś do moderacji

No najlepiej odciąć się od sensownej odpowiedzi obrażaniem. Już daruj sobie wypociny następnego posta nie zasłużysz na odpowiedź.

crookzi

Inowrocław
[12]
2018-07-10 15:17:54 | zgłoś do moderacji

Cobytu jako wytypowany na szefa kampanii Brejzy mógłbyś bardziej odkrywcze komentarze wstawiać. Bartas...taki.... lot......ny byłeś.

doopa

Inowrocław
[170]
2018-07-10 15:12:33 | zgłoś do moderacji

Może przestańcie się podniecać kto tutaj zostanie prezydentem. Czy wygra X czy Y to myślicie, że od razu będzie cudownie, że od razu zaczniecie lepiej zarabiać, skończy się kolesiostwo itp. Zejdźcie na ziemię. Ino to zapyziałe miasto i dłuuuugo tutaj nic się zmieni.

fircyk12

Inowrocław
[37]
2018-07-10 15:00:16 | zgłoś do moderacji

Milicjancie chciałbym Ci pogratułowić myślenia ale niestety to nie idzie z tobą w parze. To twoje przeciwieństwo.

cobytu

Inowrocław
[236]
2018-07-10 14:55:48 | zgłoś do moderacji

kutafuks, sorry, krucafuks1991 - ja nie prorokuję, jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, to lepiej zamilcz. A ta pani ma większe poparcie niż ci się wydaje. A jednak jesteś trollem

milicjant88

Inowrocław
[192]
2018-07-10 14:54:43 | zgłoś do moderacji

No tak bo partia Pis, zjednoczona prawica itp to jest kwintesencja oszczędności i skromności! :) Każdy rząd wręcz "rozpieprzał" kasę podatników na swoje widzimisię i dalej to będą robić niezależnie z jakiej partii będą. Więc te argumenty jakoś do mnie nie trafiają.

Obywatel Tego Miasta

Inowrocław
[333]
2018-07-10 14:38:11 | zgłoś do moderacji

Pytanie dlaczego mieszkańcy Inowrocławia muszą wybierać pomiędzy gorszym a jeszcze gorszym kandydatem . Odnoszę wrażenie że w tym mieście jeszcze długo będzie źle.

fircyk12

Inowrocław
[37]
2018-07-10 14:27:01 | zgłoś do moderacji

milicjant88 a mój głos uzyska Stachowiak i wszystkich z mojej rodziny i znajomych tez. Obecni pokazali jak się trwoni pieniądze podatnikow . Tak pokazali ze CBA do tej pory nie opuściło urzędu. Pieprzenie ze to nagonka polityczna HA ha ha. Takim myśleniem zachecasz do zlodziejstwa, no chyba ze o to ci chodzi i ty tez masz lepkie ręce.

krucafuks1991

Inowrocław
[16]
2018-07-10 14:25:17 | zgłoś do moderacji

@cobytu - gadasz jak z odbytu. Nie nazywaj mnie trollem, bo nie masz podstaw. Prorokowana przez ciebie druga tura z Radzikowskim i tą panią, której 99,9999999999% mieszkańców nie zna, to sajens-fikszyn.

cobytu

Inowrocław
[236]
2018-07-10 14:15:34 | zgłoś do moderacji

I jeszcze jedno - kto panią Ch. wprowadził do urzędu miasta? Czyją była koleżanką?

cobytu

Inowrocław
[236]
2018-07-10 14:14:48 | zgłoś do moderacji

Matrix - jasne, walka polityczna :D jak się pracowników nie pilnuje to się burdel ma

MatRX154

Inowrocław
[325]
2018-07-10 13:53:30 | zgłoś do moderacji

Agenci CBA weszli do Urzędu Miasta w Inowrocławiu. Prezydentem jest tam Ryszard Brezja, prywatnie ojciec posła Platformy Obywatelskiej. - Spokojnie, jeszcze mnie w kajdankach pokazowo nie wyprowadzono, choć wiem, jak się to marzy grupce moich przeciwników - tłumaczy. Ale osoba z ratusza wyjawia: to element walki politycznej z wykorzystaniem służb specjalnych.

milicjant88

Inowrocław
[192]
2018-07-10 13:26:55 | zgłoś do moderacji

Niezależnie co sobą reprezentuje i jaki będzie miał program wyborczy Pan Stachowiak niestety mojego ani moich bliskich głosu na wyborach nie uzyska. Za łamanie konstytucji, wysyłanie kasy do rydzyka i komunistyczne metody partii Pis.

cobytu

Inowrocław
[236]
2018-07-10 13:26:28 | zgłoś do moderacji

emir ekonom - naucz się pisać poprawnie. krucafuks1991 - jakiś nowy troll?

krucafuks1991

Inowrocław
[16]
2018-07-10 13:20:49 | zgłoś do moderacji

@cobytu - między Radzikowskim a kim? Dobre, naprawdę, dobre...Gratuluję poczucia humoru.

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[758]
2018-07-10 13:19:47 | zgłoś do moderacji

Niektórzy kwestionują tutaj kompetencje ludzi kojarzonych z prawicą,to może porozmawiamy o pewnym elektryku po zawodówce? który przy okrągłym stole zapewnił pełną ochronę sądowniczą komuchom a oni destynowali go na prezydenta.

emir ekonom

Inowrocław
[794]
2018-07-10 13:18:33 | zgłoś do moderacji

cobytu zpieprzyć?

cobytu

Inowrocław
[236]
2018-07-10 12:56:06 | zgłoś do moderacji

Stachowiak startuje nie dlatego, że chce, ale że musi. Dostał ultimatum, albo start w wyborach, alb won z obecnego stanowiska. Taka jest smutna prawda dotycząca tego męża stanu. I nie wierzę, że Inowrocław wybierze kogoś z PiSu na prezydenta. Obecny prezydent ma z kolei poparcie PO. Po co miastu fundować przepychankę POPiSowską? Nie lepiej wybrać między Radzikowskim a Ludwisiak-Kawecką? Oni przynajmniej nie są humanistami z wykształcenia i z pewnością lepiej pokierują miastem

INO

Inowrocław
[285]
2018-07-10 12:34:39 | zgłoś do moderacji

odszukane w sieci, politolog jako technik ds eksploatacji , ciekawe :
Pan Ireneusz Stachowiak ma 28 lat, jest żonaty, ma córkę. Ukończył studia na Akademii Bydgoskiej na kierunku politologia, specjalność integracja europejska oraz studia podyplomowe Zarządzanie Finansami i Marketing na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu. Pracuje w Koncernie Energetycznym „Energa” SA na stanowisku technika ds. eksploatacji, jest m.in. członkiem Zarządu Związku Zawodowego PZZ Energetycy przy ZE Toruń, członkiem Zarządu Os. Rąbin I, przewodniczącym Koła Związku Zawodowego PZZ Energetycy w Radziejowie.

VAU

Inowrocław
[50]
2018-07-10 12:18:56 | zgłoś do moderacji

A ja się cieszę, że pan Stachowiak kandyduje. A jeszcze na pierwszy rzut oka widać, że ci, którzy tak na niego nalatują, w dodatku z błędami ortograficznymi, to trolle ze stajni niesławnej pamięci Chrząszcz, bo ona zatrudniała takie osoby. Ciekawe, co tam słychać u protektorki? Bawi dzidziusia? I czy będzie mogła zabrać go za kratki?

Piotr5656

Inowrocław
[5]
2018-07-10 11:58:16 | zgłoś do moderacji

Wy naprawdę chcecie żeby Inowroclawiem rzadzili Pisiory i klechdy będzie trzeba dobudować kilka kościołów bo jak się elita z Warszawy zejdzie z Jaro i Andrzejem na czele zobaczyć zdobyte nowe miasto to zabraknie miejsca w kościołach ludzie pomyślcie do czego dojdzie

Piotr5656

Inowrocław
[5]
2018-07-10 11:47:34 | zgłoś do moderacji

Brawo MTW diabeł masz rację w 100% banda oszołomów jeszcze do kompletu śmieszny radio taxi Browiński najlepszy kandydat na skarbnika brak słów

piaskowy dziadek

Inowrocław
[1675]
2018-07-10 09:38:21 | zgłoś do moderacji

Sprzeda co się da - to odejdzie

inianek

Inowrocław
[502]
2018-07-10 09:26:43 | zgłoś do moderacji

Jedno jest pewne, Browinski dobrze mówi ze Brejza musi odejść.

MTW Diabeł

Rąbin
[11]
2018-07-10 08:36:34 | zgłoś do moderacji

Nie Nie nie wieżę!
Co wy ludzie wypisujecie Stachowiak na Prezydenta? Nigdy przecież on nic nie zrobił jak był wice. Tylko kasa się dla niego liczy i do tego chcecie aby w Inowrocławiu rządził PiS mało Pisiory robią Wam w Polsce krzywdy to Wy jeszcze to nadzienie chcecie w Inowrocławiu.
A Radzikowski to już w ogóle tylko obiecuje ale żadnych konkretów! No i jego wygląd i ten uśmiech przypomina mi tylko jedną postać i tylko tam się nadaje A nie robić cyrk z Inowrocławia ma swój sklepik z nosidelkami i nie tylko to kasy ma dość bo tu wszystkim chodzi tylko o kasę! Pan Szota też była cisza dziwnym trafem też na dobrym stanowisku i kasa niezła obudził się wielki Inowrocławianin i tylko szmąci ciekawe jaki ma w tym cel ale co sie dziwic to Pisiory .
Wracając do Stachowiaka dla czego nie ujawnił wszystkiego jak był wice tylko po dłuższym czasie mu się przypomniało że Prezydent zrobił coś złego przed wyborami dostał oświecenia ale dla tego tylko aby zabłysnąć na scenie politycznej i zwrócić na siebie uwagę.
Sorki wszystkim przeciwnikom P.Brejzy ale tylko ten kandydat jest ok co ma za uszami to mnie to nie obchodzi bo za pewne wszyscy coś mają i teraz nagonkę robią ale to jedyna osoba która nadal nadaje się na Prezydenta .
Ciekawe dla czego Pan Wroński robi nagonkę na swojego kolegę A sam zrezygnował jacy Wy ludzie jesteście że najpierw razem rzadzicie chcecie coś stworzyć dla mieszkańców A jak przychodzi czas wyborów to jeden drugiemu wbija nóż w plecy!

inianek

Inowrocław
[502]
2018-07-10 07:22:21 | zgłoś do moderacji

Na moje to najlepszy kandydat z obecnie startujacech. Ponadto nie przypominam sobie zęby coś złego zrobił w przeciwieństwie do innych. A tak na marginesie czy kontrola w ratuszu jeszcze jest czy stwierdzili ze wszystko w porządku i sobie pojechali do domku?

Rycho b

Inowrocław
[786]
2018-07-10 03:15:08 | zgłoś do moderacji

Co ten facet zrobił kiedy był vice? Dużo złego. Teraz chce startować bo ma pomysły na miasto to dlaczego nie potrafił tych mądrości proponować i wdrażać gdy siedział na stołku. Spółki i agendy zależne od miasta które były pod jego opieką rozrosły się do monstrualnych rozmiarów jako przechowalnie elktoratu i nie widział tego? Najgorszy z możliwych kandydatów, mydłek bez pomysłów tylko startujący po kasę.

radas89

Inowrocław
[4]
2018-07-10 02:42:32 | zgłoś do moderacji

No w koncu ktos kto wyglada jak człowiek a nie robi z siebie debila ....
Mam nadzieje ze po tych wyborach cos sie zmieni bo to miasteczko jest cofniete o jakies 30 lat jak chodzi o rozwój.... Powodzenia P.Stachowiak!!

quorthon

Inowrocław
[361]
2018-07-09 23:59:16 | zgłoś do moderacji

Brejza juz i tak lezy i robi pod siebie. Mieszkancy tego miasteczka i tak juz nie zaglosuja na niego. Zmieni sie koryto.

Shape

Rąbin
[5827]
2018-07-09 23:30:00 | zgłoś do moderacji

Nie sądziłem, że kiedykolwiek to powiem, ale... Ryszard Brejza wydaje się być najlepszym wyborem spośród obecnych kandydatów.

karol44

Inowrocław
[78]
2018-07-09 23:27:56 | zgłoś do moderacji

Chcąc zbawić Inowrocław trzeba mieć sobą coś do zaprezentowania. Na razie tylko krytyka - zero merytoryki. Ale czego ja wymagam, przecież to PiS!

emir ekonom

Inowrocław
[794]
2018-07-09 22:37:21 | zgłoś do moderacji

Większość (jak poprzednio - 68%) nie weźmie udziału w wyborach.
To dane z listopada 2014 r
...
(...)Na wszystkich kandydatów do Rady Miejskiej głosowało nieco ponad 32% spośród 60 860 osób uprawionych do głosowania. Z 19 505 ważnych głosów, aż 12 100 (62% wszystkich ważnych głosów) zostało oddanych na kandydatów, którzy w Radzie Miejskiej nie zasiądą. Zwycięzcy zebrali łącznie 7405głosów. Tym samym swoich reprezentantów w Radzie Miejskiej mieć będzie tylko 38%ważnie głosujących. Zestawiając te dane z liczbą uprawnionych w Inowrocławiu do głosowania, o tym, kto będzie rządził Inowrocławiem, zadecydowało niewiele ponad 12% inowrocławian posiadających prawo do głosowania.(...)
....
WOLNE SĄDY, WOLNE SĄDY, WOLNE SĄDY ...
DEMOKRACJA, DEMOKRACJA, DEMOKRACJA ...

KSZYCHU TOJTOJ

Inowrocław
[23]
2018-07-09 22:28:48 | zgłoś do moderacji

irek tam dogadalim ci kostke i latarnie na twojej zapomnianej ulicy, byla do utwardzenia w 2035, wepchnelim cie na piersze mjejsce, dojast masz elegancki latarenki świecom jak fparyżu a ty takie cyrki odawalasz i mitate chcesz wysiedlić. nie masz znami szans, wujek juzef kiedys powiedzial ze nie wazne jak glosujom wazne kto liczy glosy.

Marek Browiński

Inowrocław
[3464]
 online 
2018-07-09 22:24:49 | zgłoś do moderacji

Nie jest pewne kto zostanie nowym prezydentem, ale jedno jest pewne

#Brejzamusiodejść

http://youtu.be/1Mu87Bd7p80

piaskowy dziadek

Inowrocław
[1675]
2018-07-09 22:22:41 | zgłoś do moderacji

Karol2211@ nie zrozumiałeś, ale to nic. Wiem jakie pomysły na dzień dzisiejszy ma Radzikowski, jakie pomysły ma Stachowiak- nie wiem, dlatego w niedalekiej przyszłości chciałabym je poznać aby móc dobrze wybrać, bo tylko tych panów biorę pod uwagę.
Nie ważne z jakiej partii jest, ale co chce zrobić dla mojego miasta.

specter1

wszędzie
[313]
2018-07-09 22:12:11 | zgłoś do moderacji

I ten wysyp nowych kont na I-O bezcenne.

Masakra ziomki kandydatów.

inianek

Inowrocław
[502]
2018-07-09 22:10:01 | zgłoś do moderacji

Ryplo się wiele tematów nie tylko p. Rzecznik, oj oj jak boli. Będzie .....

Staryramol

Inowrocław
[36]
2018-07-09 22:00:21 | zgłoś do moderacji

Ciekawe co ma to p. Rzecznik, czyżby duże oczy i grymas zdziwienia na twarzy? Koncepcja na następną kadencję się rypła?

red

Inowrocław
[385]
2018-07-09 21:56:45 | zgłoś do moderacji

Karol 44 - masz rację, teraz zbawi nasze miasto, chyba w drugim życiu, najlepiej uciekać z tonącego statku/okrętu i wracać w glorii i chwale z poparciem nawiedzonych kolesiów typu MB :(((
Uwaga: 
zaloguj się lub jeśli nie masz konta zarejestruj się aby dodać komentarz.
Jeśli w materiale użyto Twojego wizerunku, a ty nie wyrażasz na to zgody zgłoś to nam.
Portal internetowy Ino.online nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych opinii. Użytkownik dokonujący wpisu na łamach portalu, może ponieść za jego treść odpowiedzialność cywilną bądź karną. Komentarze naruszające dobre obyczaje i niezwiązane z tematem mogą być usuwane bez ostrzeżenia.




© copyright 2000-2018 Ino-online Media