Witaj! W trosce o lepszą ochronę danych i dostosowanie do zmian w prawie ochrony danych zmieniliśmy regulamin oraz politykę prywatności.   zrozumiałem i akceptuję

Poniżej możesz zapoznać się ze szczegółami. Polityka prywatności:

Definicje

1. Serwis: oznacza portal internetowy udostępniony w domenie internetowej pod adresem ino.online i pokrewnych tj. i-o.pl, ino24.pl, inowroclawianka.pl,
2. Administrator: oznacza firmę Ino-online Media, ul. Szczęśliwa 1, 88-100 Inowrocław, NIP: 556-181-85-16,
3. Ustawa: oznacza ustawę z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2011 r., Nr 203, poz. 1371 ze zm.),
4. Przez Adres IP rozumie się adres protokołu internetowego, stanowiącego informację mogącą identyfikować Użytkownika,
5. Dane Osobowe oznaczają dane osobowe w rozumieniu artykułu 6. Ustawy, udostępniane przez Użytkowników, gromadzone za pośrednictwem Serwisu i przetwarzane przez Administratora,
6. Użytkownik oznacza odwiedzającego i korzystajacego z Serwisu,
7. Serwisy Zewnętrzne: oznacza inne strony internetowe, które nie stanowią własności, ani nie są bezpośrednio powiązane z Serwisem,
8. Operatorem Hostingowym jest OVH Sp. z o.o., 54-402 Wrocław ul. Szkocka 5 lok. 1, REGON: 933029040 NIP: 899-25-20-556,
9. Polityka oznacza niniejszą Politykę Prywatności.


Informacje ogólne

Administrator oświadcza, że wszystkie dane zarejestrowanych Użytkowników są starannie zabezpieczone i przechowywane. Dane osobowe Użytkownika przetwarzane są zgodnie z udzielonymi przez niego zezwoleniem, a także w zgodzie z obowiązującymi przepisami prawa, w tym Ustawy oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną.

Osoba zarejestrowana w Serwisie akceptuje niniejszy regulamin, zgadza się na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie podanych przez siebie informacji przez Serwis w celach statystycznych i marketingowych zgodnie z Ustawą oraz ustawa z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną.


Zbieranie danych

W celu udoskonalania portalu i rozwoju na potrzeby Użytkowników, Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o Użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób:
- poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje,
- poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych plików cookie (tzw. "ciasteczek"),
- poprzez gromadzenie logów serwera www przez Operatora Hostingowego.


Udostępnianie danych

Dane podlegają udostępnieniu uprawnionym do tego podmiotom zewnętrznym wyłącznie za zgodą Administratora lub osób których te dane dotyczą, jeśli zachodzi podejrzenie przestępstwa. Dane umożliwiające identyfikację osoby fizycznej są udostępniane wyłączenie za zgodą tej osoby lub Administratora. Operator może mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez Serwis upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z żądania. Administrator nie przekazuje Danych Osobowych innym podmiotom. Dane Osobowe nie mogą obejmować "danych wrażliwych" w rozumieniu art. 27 ust. 1 Ustawy.

Użytkownik może w każdej chwili odwołać zgodę na przetwarzanie przez Administratora swoich Danych Osobowych, usunięcia w części lub całości udostępnionych danych, co może wiązać się z poważnym ograniczeniem lub uniemożliwieniem korzystania z całości lub części Serwisu. Szczegółowe regulacje w tym zakresie opisuje punkt "Informacje praktyczne związane z systemem logowania".

Podczas przetwarzania Danych Osobowych Użytkowników stosowane są zgodnie z wymaganiami ustawy i rozporządzeniem środki techniczne i organizacyjne, które mają na celu zabezpieczenie danych przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, przetwarzaniem z naruszeniem Ustawy oraz zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.


Informacja o plikach cookies

Serwis korzysta z plików cookies. Tzw. "ciasteczka" stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest Operator Hostingowy.

Pliki cookies wykorzystywane są w następujących celach:
- tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
- utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła,
- określania profilu użytkownika w celu wyświetlania mu dopasowanych materiałów w sieciach reklamowych, w szczególności sieci Google.

W ramach Serwisu stosowane są dwa główne rodzaje plików cookies: tzw. sesyjne oraz stałe. Cookies "sesyjne" są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). "Stałe" pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.

Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie w dziale ustawienia - sekcja prywatność. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików cookies. Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.

Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu mogą być wykorzystywane również przez współpracujących z Serwisem partnerów oraz przez zewnętrzne programy instalowane w postaci tzw. wtyczek np. społecznościowego serwisu Facebook.com lub innych.

Pliki cookie mogą być wykorzystane przez sieci reklamowe, w szczególności sieć Google, do wyświetlenia reklam dopasowanych do sposobu, w jaki użytkownik korzysta z Serwisu. W tym celu mogą zachować informację o ścieżce nawigacji użytkownika lub czasie pozostawania na danej stronie. W zakresie informacji o preferencjach użytkownika gromadzonych przez sieć reklamową Google użytkownik może przeglądać i edytować informacje wynikające z plików cookies przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/


Informacje praktyczne związane z systemem logowania

Użytkownik zobowiązany jest do ochrony swoich haseł dostępu do Serwisu przed dostępem do tego osób niepowołanych. Serwis nie udostępnia ani nie gromadzi hasła w niezakodowanej formie. W przypadku zagubienia hasła Serwis może przesłać nowe hasło wyłącznie na adres e-mail podany podczas rejestracji użytkownika Serwisu.

Administrator nie ponosi odpowiedzialności za brak dostępu do stron portalu wynikający z przyczyn niezależnych od portalu, błędy lub niekompletność przesyłania informacji przez użytkowników portalu, błędy i awarie powstałe w wyniku przerw w funkcjonowania portalu.

Serwis udostępnia możliwość dodawania komentarzy, zdjęć i innych informacji multimedialnych internautom, w szczególności osobom zarejestrowanym w Serwisie. Rejestracja użytkowników w Serwisie jest bezpłatna i nie pociąga za sobą żadnych zobowiązań finansowych. Korzystanie z Serwisu i podawanie jakichkolwiek danych jest dobrowolne.

Użytkownicy Serwisu mogą korzystać z Serwisu oraz z utworów i baz danych wyłącznie w ramach dozwolonego użytku, wyznaczonego przez przepisy Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych, własności intelektualnej oraz Ustawy o ochronie baz danych.

Użytkownik może w dowolnym momencie edytować swoje dane za pomocą dostępnych narzędzi Serwisu (sekcja profil), może też bezpośrednio zwrócić się do Administratora, przesyłając wiadomość e-mail pod adres portal@ino-online.pl aby dokonać zmian, dodania, usunięcia informacji o sobie, w tym także do cofnięcia zgody i "bycia zapomnianym". Wiadomość musi pochodzić z adresu e-mail podanego podczas rejestracji w Serwisie, w innym wypadku Administrator będzie próbował dokonać uwiarygodnienia Użytkownika na inne dostępne i możliwe sposoby. Administrator ma prawo odmówić usunięcia Danych Osobowych w wypadku, gdy Użytkownik naruszył zasady regulaminu portalu lub przepisy prawa, a zachowanie jego danych jest niezbędne do wyjaśnienia sprawy.


Postanowienia końcowe

Serwis zastrzega sobie prawo do zmiany niniejszej polityki prywatności, o czym Użytkownicy zostaną poinformowani na stronie Serwisu. Wszelkie pytania, wątpliwości dotyczące Polityki Prywatności Użytkownicy mogą wysłać na adres: portal@ino-online.pl.



zrozumiałem i akceptuję

Noteć bez szans. Zespół spada do II ligi

fot. MJ
 INOWROCŁAW | 8  kwietnia 2018, 19:46
Dzisiejsza porażka we własnej hali z zespołem GKS Tychy postawiła tylko kropkę nad "i". KSK Noteć opuszcza pierwszą ligę.

r  e  k  l  a  m  a


KSK Noteć Inowrocław - GKS Tychy 72:78
(22:26, 12:24, 20:20, 18:8)

Punkty dla Noteci: Michalski 14, Szczepanik 12, Żurawski 12, Paul 10, Małecki 8, Marciniak 5, Filipiak 5, Sroczyński 2, Lisewski 2, Maciejewski 2,

Punkty dla GKS: Małgorzaciak 18, Kowalewski 11, Szymczak 10, Jankowski 10, Kulon 9, Słupiński 6, Deja 5, Fenrych 5, Majka 4.



Końcówka meczu zapowiadała niespodziankę, bo kilkunastopunktowa przewaga zmalała do raptem pięciu oczek, ale koszykarzom Noteci zabrakło już czasu i celności. Warto dodać, że w równoległym meczu w Warszawie KK przegrało z ekipą z Pruszkowa, co dawałoby inowrocławianom zielone światło do gry w play out, gdyby ci wygrali z GKS. W roli trenera wystąpił dziś Grzegorz Małecki, klub jeszcze przed spotkaniem pożegnał się z dotychczasowym szkoleniowcem Noteci Marcinem Grockim.

- Ciężko jest cokolwiek powiedzieć w takiej sytuacji. Spadliśmy z ligi z hukiem i z tego miejsca mogę jedynie przeprosić kibiców z Inowrocławia, bo na pewno zasługują na drużynę w pierwszej lidze - powiedział po meczu Grzegorz Małecki, który dziś występował zarówno w roli zawodnika, jak i trenera Noteci.
Od sierpnia 2017 roku z budżetu miasta dla KSK Noteć na promocję Inowrocławia przez sport przeznaczono 580 tysięcy złotych.


Po 32 kolejkach Noteć zajęła ostatnie, 17 miejsce w tabeli z 6 zwycięstwami i 26 porażkami na koncie. Oznacza to bezpośredni spadek z I ligi bez możliwości gry w play out. [MJ]






Wasze komentarze:

Maras0310

Inowrocław
[1463]
2018-04-25 17:13:37 | zgłoś do moderacji

Klub pożegnał się z Grockim. Ciekawe czy pożegna się z nieudacznikami z zarządu ?

wędkarz84

Inowrocław
[238]
2018-04-09 15:01:36 | zgłoś do moderacji

Kiedy zbiórka funduszy na dziką kartę???

rambo ino

Inowrocław
[72]
2018-04-09 08:20:07 | zgłoś do moderacji

Przew­rotność. Zdzi­wienie.
Żal. Od­bu­dowa. Zmiana. Rozstania.
Tęskno­ty. Wa­hania. Próby. Rozczarowania.
Zwątpienie.. Niewie­dza. Rozdroża.
Siła. Klęska. Przeg­ra­na. Wygrana.
Nieświado­mość. Wygnania.
Pa­mięć. Ulot­ność.Pożegniania.

bhp_konfitura_jacek

Inowrocław
[96]
2018-04-09 08:07:03 | zgłoś do moderacji

trzymam kciuki za Domino

bhp_konfitura_jacek

Inowrocław
[96]
2018-04-09 08:06:13 | zgłoś do moderacji

Zróbmy ankietę na stronie miasta Inowrocław. Czy Zarząd powinien się sam odwołać?
Poza tym
Szanowny Zarządzie
Czy podacie ile członkowie Zarządu zarabiają? Jaką premię dostali za "awans" ?

Panie Prezydencie mam zapytanie do gazetki Nasze Miasto.
Czy jest Pan Prezydent Ryszard Brejza zadowolony z promocji miasta przez Klub sportowy Noteć?
Czy Klub sportowy Noteć ma zaległości finansowe?
W jaki sposób zostali wybrani członkowie Zarządu?
Czy członkowie Zarządu pracują w spółkach lub instytucjach podległych pod Miasto?

Spajky

Inowrocław
[152]
2018-04-09 07:56:43 | zgłoś do moderacji

Czas na zamianę miejsc. Domino trzymam kciuki

HONDA

Rąbin
[154]
2018-04-09 06:59:01 | zgłoś do moderacji

Pozostaje przyjść 14.04 g. 19:00 na domino i dopingować chłopaków.

ino500

Inowrocław
[113]
2018-04-09 00:41:51 | zgłoś do moderacji

Słucham??? 580 tys.zł na promocję ale czego??? Czy wreście odpowiedzialne osoby za ten kabaret i kompromitację poniosą jakąkolwiek odpowiedzialność? A może znowu coś nie tak z fakturkami?

ino500

Inowrocław
[113]
2018-04-09 00:41:41 | zgłoś do moderacji

Słucham??? 580 tys.zł na promocję ale czego??? Czy wreście odpowiedzialne osoby za ten kabaret i kompromitację poniosą jakąkolwiek odpowiedzialność? A może znowu coś nie tak z fakturkami?


Maciej=)

Inowrocław
[292]
2018-04-08 23:47:12 | zgłoś do moderacji

580 tys. złotych na promocję miasta. Na pośmiewisko w innych miastach chyba. ŚP Noteć przewraca się w grobie.

buda198

Inowrocław
[61]
2018-04-08 22:21:18 | zgłoś do moderacji

Zdjęcie nr 15. Nie płacz Olek,moze będzie dzika karta ;)

Kibic0077

Inowrocław
[7]
2018-04-08 22:17:22 | zgłoś do moderacji

Zdjecie nr.16 jest odpowiedzia na wszystkie pytania!

Obywatel Tego Miasta

Inowrocław
[323]
2018-04-08 22:02:31 | zgłoś do moderacji

A trybuny jakie pełne , myślę że zdjęcia pustej sali oddają wszytko bez słów , czas do domu , a od poniedziałku radzę zabrać się za uczciwą pracę.

karambaz

Inowrocław
[70]
2018-04-08 21:46:04 | zgłoś do moderacji

Jak sie gra rezerwami rezerw to nie można niczego sie spodziewać dobrego.Tylko szkoda kasy!!! noteć do poprawki

FanDobrejZmiany

Inowrocław
[625]
2018-04-08 21:24:26 | zgłoś do moderacji

W końcu Noteć jest tam gdzie Inowrocław od dawna dzięki naszemu kochanemu gospodarzowi.

ino500

Inowrocław
[113]
2018-04-08 21:17:46 | zgłoś do moderacji

Haha a pierwszy trener spierd.... z tonącego okrętu żenada ! Takie cyrki tylko w tej pseudo noteci.

marktwain

Inowrocław
[422]
2018-04-08 21:00:31 | zgłoś do moderacji

Gdzie w ino przyciemniają dobrze szyby do aut i mniej więcej jaki to koszt ?

beret

Gmina Inowrocław
[507]
2018-04-08 20:31:09 | zgłoś do moderacji

I jeszcze jedno:Pan Prezes drugi raz z rzędu spuścił zespół do II ligi.
Ciekawe jakie finanse zostaną po tym sezonie w Noteci? Takie jak w Gniewkowie?

Dave Komenda

Inowrocław
[5]
2018-04-08 20:28:15 | zgłoś do moderacji

Szkoda tego sezonu...😕 myślę, że każdy z zawodników ile mógł to wniósł do tego zespołu. Nikt nie walczy o to żeby spaść z ligi tylko żeby wygrać. Podziękować trzeba Maleckiemu oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu bo cały sezon w tym trwał i siepał trójki. Jednak boli ten spadek w c**J.


beret

Gmina Inowrocław
[507]
2018-04-08 20:23:16 | zgłoś do moderacji

czas zrobić podsumowanie.
Pan Jabłuszko i Pan Kujoth z pozostałymi Członkami Zarządu zrobi podsumowanie finansowe.
Jak są długi - spłacać z majątku osobistego, chyba , że Miasto zasponsoruje. NIe mój cyrk nie moje małpy.
Bo sportowe- to mamy. Przed meczem zwolnili Pana Trenera - Phila Jacksona czy też innego Urlepa. No i mam wrażenia, że środkowy Paul ponownie przytył. Tyle z tytułu wrażeń sportowych

Czestmir

Inne miasto
[529]
2018-04-08 20:21:27 | zgłoś do moderacji

Wstyd.

Ronnie11

Inowrocław
[4016]
2018-04-08 20:12:44 | zgłoś do moderacji

niech siedzą w II lidze tyle ile trzeba, niech od nowa budują struktury drużyny, bo to jest żenujące bycie dostarczycielem punktów.

Zibiaszek

Inowrocław
[3]
2018-04-08 20:08:22 | zgłoś do moderacji

Pokory i może zasięgnąć wiedzy,oraz doświdczenia od Panów trenerów Domino.Małymi kroczkami do celu. :)

inek80

Inowrocław
[52]
2018-04-08 20:03:38 | zgłoś do moderacji

R. I. P. ( )

Dave Komenda

Inowrocław
[5]
2018-04-08 19:48:47 | zgłoś do moderacji

Ja prdle
Uwaga: 
zaloguj się lub jeśli nie masz konta zarejestruj się aby dodać komentarz.
Jeśli w materiale użyto Twojego wizerunku, a ty nie wyrażasz na to zgody zgłoś to nam.
Portal internetowy Ino.online nie ponosi odpowiedzialności za treść prezentowanych opinii. Użytkownik dokonujący wpisu na łamach portalu, może ponieść za jego treść odpowiedzialność cywilną bądź karną. Komentarze naruszające dobre obyczaje i niezwiązane z tematem mogą być usuwane bez ostrzeżenia.




© copyright 2000-2018 Ino-online Media